Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor'un rakipleri belli oldu. Çekilen kura sonucu yine geçen sezonki gibi Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz geçen sezona göre daha şanslı görünüyor. 19 takımın yer aldığı Beyaz Grup'tan bu sezon 4 takım düşerken her hafta bir takım haftayı bay geçecek.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un önümüzdeki sezon mücadele edeceği rakipleri belli oldu. Yine Beyaz Grup'ta yer alan Anadolu Kartalı nispeten daha kolay bir gruba düştü. Grupta 1461 Trabzon ve Tavşanlı Linyit gibi  PTT 1. Lig'den düşen takımlar yer alıyor.

GÜNBAŞ: İYİ BİR GRUBA DÜŞTÜK

Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş çekilen kurayı değerlendirdi. İyi bir gruba düştüklerini belirten Günbaş, "Ancak 2. Lig çok acayip bir lig. Her takım her takımı yenebiliyor. Bu sene Anadolu Selçukluspor'un hedefi PTT 1. Lig'e yükselmek. Bu hedef için ideal bir gruba düştüğümüze inanıyoruz. Bir diğer güzel tarafı uzun deplasmanlar geçen seneye göre az. En azından Kırklareli ile ayrı gruba düştük. Çok iyi bir takım ama zor deplasman. Önce İstanbul ardından Lüleburgaz. Kalacak yer sıkıntısı gibi problemler var. Bu grup deplasman açısından gayet güzel. 4-5 tane İstanbul takımı var" ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZDEN SAPMADIK

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklama ile kamuoyuna Konyaspor'dan bekledikleri desteği alamadıklarını ifade eden ve gelmesini istedikleri oyunculara ihtar veren Anadolu gelen tepkilerden mutlu. Sert açıklamanın ardından bazı oyuncuların kendilerine geri dönüş yaptığını bazı isimlerin de izin istediklerini belirten Başkan Günbaş, "Ancak en önemlisi artık ne yapacağımız biliyoruz. Konysapor'dan gelecek umuduyla baktığımız bir yardım yok. Belirsizlik büyük problem. Şimdi kafamızda her şey net. Yol haritamızı çizdik. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaliteli isimlerle görüşüyoruz ve PTT hedefimizi gerçekleştirecek kadroyu kurmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

 

BEYAZ GRUP
1461 Trabzon
Aydınspor 1923
Bayrampaşa
Fatih Karagümrükspor
Fethiyespor
Hacettepespor
İskenderun Demir Çelikspor
Kartalspor
Keçiörengücü
Konya Anadolu Selçukspor
Menemen Belediyespor
Ofspor
Pendikspor
Tarsus İdmanyurdu
TKİ Tavşanlı Linyitspor
Tokatspor
Turgutluspor
Ümraniyespor
Yeni Malatyaspor

Editör: TE Bilişim