Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yoğun yağış altında oynanan mücadeleyi 1-0 kazanarak ikinci yarı için ligde kalma yolunda olumlu sinyaller verdi

İlk yarıda aldığı kötü sonuçlar ile düşme hattına giren Anadolu Selçukluspor, ikinci yarının ilk maçında Tokatspor'u İbrahim Alan'ın golü ile yenmeyi başardı. İlk yarıda alınan kötü sonuçlar ile teknik direktör değişikliğine giden ve takıma takviyelerde bulunan Anadolu Selçukluspor, rotasyonun meyvelerini almaya başladı. Takotspor galibiyeti ile morallerin yerinde olduğu Anadolu Selçukluspor'da, ikinci yarının ilk maçını kazanarak, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı ve ligde kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

YENİ HEDEF AYDINSPOR

İkinci yarının ilk maçında Tokatspor'u ağırlayan Anadolu Kartalı, 19. haftada Aydınspor 1923 ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maç temsilcimiz Anadolu Selçukluspor için bir hayli önemli bir maç olarak görülüyor. Çünkü Aydınspor 1923 ligdeki konumu itibariyle, ligde kalma yolunda Anadolu Selçukluspor'un rakipleri arasında yer alıyor. Aydınspor 1923 topladığı 20 puan ile lig sıralamasında Anadolu Selçukluspor'un, 2 basamak üstünde 13. sırada bulunuyor. Temsilcimizin buradan çıkaracağı bir 3 puan ile lig sıralamasında rakibinin üstüne çıkmış olacak. Aydınspor 1923 takımı ise ikinci yarının ilk maçında, ligin alt sırasında yer alan Dardanelspor A.Ş.'yi deplasmanda 1-0 yendi.

ANADOLU'NUN RAKİPLERİ PUAN KAYBIYLA BAŞLADI

Spot Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının ilk maçlarının tamamlanmasının ardından, Anadolu Selçukluspor'un küme düşme mücadelesi içerisinde olacağı rakipleri puan kayıpları yaşadı. Tokatspor galibiyeti ile lig sıralamasında bir basamak yükselen Anadolu Kartalı, küme düşme hattından çıkarak 15. sıraya yükseldi. Anadolu Selçukluspor'un, lig sıralamasında üstünde yer alan 4 takım Kırklarelispor, Aydın 1923, Sarıyer ve Tokatspor 3'ü hafta sonu oynadıkları karşılaşmalarda sahadan mağlup ile ayrıldı. Bu hafta galip ayrılan tek takım ise Aydınspor 1923 oldu. Bu Sonuçlar ile Anadolu Selçukluspor ligde kalma yolunda, hem kendi maçını kazanması hem de rakiplerinin puan kaybı yaşaması ile ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oldu.

UĞUR ERSOY

Editör: TE Bilişim