Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, ligdeki 7.maçına çıkıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı takım, bugün kendi sahasında Ankara ekiplerinden Bugsaş Spor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon maçlarını Selçuklu Üniversitesi’nde oynayan Konya Anadolu Selçukspor’un Bugsaş ile olan mücadelesi 15 Temmuz sahasında saat 14.30’da oynanacak. Karşılaşmayı Celal Bayraklı yönetirken yardımcılıklarını Ali Etlikci, Çağlar Öztürk ve Özgür Reha Alıcı yapacak. 

6 HAFTADA 7 PUAN TOPLADI

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde son olarak grubun güçlü ekiplerinden Kırklarelispor ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan karşılaşma golsüz sona ererken, Yavru Kartal mücadeleden 1 puan ile ayrıldı. Ligde oynadığı 6 maçta 1 kez kazanan yeşil beyazlı takım 4 maçtan beraberlik ile ayrılırken, 1 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Konya Anadolu Selçukspor, ligde attığı 8 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü. Temsilcimiz oynadığı 6 karşılaşmadan 7 puan toplayarak 10.sırada yer aldı.

TARAFTAR DESTEĞİ İLE KAZANMAK İSTİYOR

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, iç sahada oynadığı karşılaşmalarda henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Kendi sahasında oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik alan yeşil beyazlılar, 5 puan topladı. Konya Atatürk Stadyumu’nun yıkılması ile maçlarını Selçuk Üniversitesi’nde oynayan Konya Anadolu Selçukspor, bugünkü maçında da Konyalı ve Selçuk Üniversitesi’nde öğrenim gören sporseverlerin desteğini bekliyor. Yavru Kartal, taraftarının vereceği destek ile Bugsaş Spor maçından galibiyet ile ayrılmak istiyor.

BUGSAŞ SON İKİ MAÇINI KAZANDI

Yeşil beyazlı temsilcimizin bugün kendi sahasında konuk edeceği Ankara ekibi Bugsaş Spor ligin ilk 6 haftasında 3 maçını kazanırken, 1 karşılaşmadan da beraberlik ile ayrıldı. 2 maçını yenilen Bugsaş, ligde 10 puan toplayarak 8.sırada yer aldı. Son iki maçında Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor ile karşılaşan Yavru Kartal’ın rakibi, bu karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılarak 6 puan çıkardı. Bugsaş’ın son maçlarındaki çıkışı dikkat çekti.

SPORS SERVİSİ

Editör: TE Bilişim