Ligde geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor deplasmanına giden ve buradan 1-0’lık mağlubiyet ile dönen Konya Anadolu Selçukspor, yarın kendi sahasında Kırıkkalespor ile karşılaşacak. Alt sıralarda kurtulmak için bir an önce seri yakalamak isteyen Yavru Kartal, Kırıkkale maçı ile bu seriye başlamak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor’un Kırıkkalespor ile oynayacağı mücadele yarın saat 13.30’da başlayacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasındaki maçı Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş’ın yardımcılıklarını Ejder Yapıcı, Aykut Küçük ve Yusuf Ziya Gündüz yapacak.

ALT SIRALARDAN KURTULMA MÜCADELESİ

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bu sezon istediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi ve ligde sürekli sıcak bölgede yer aldı. 22 hafta sonunda 4 galibiyet alabilen yeşil beyazlı takım, 22 puan ile 15.sırada bulunuyor. Konya Anadolu Selçukspor, üst sıralara tırmanma adına Kırıkkalespor ile oynayacağı karşılaşmayı hedef olarak görüyor. Ligde düşme potasında bulunan takımlardan Darıca Gençlerbirliği’nin 20, Bandırmaspor’un ise 18 puanı bulunuyor. Yavru Kartal, bu zorlu mücadeleyi kazanarak düşme korkusu yaşamak istemiyor.

KIRIKKALE İLE ARASINDA 2 PUAN VAR

Konya Anadolu Selçukspor’un yarın evinde konuk edeceği Kırıkkalespor ile arasında sadece 2 puan farkı bulunuyor. 24 puanı bulunan Kırıkkalespor, ligde 13.sırada yer alıyor. Yarınki karşılaşmayı Konya ekibi kazanması halinde puan sıralamasında rakibinin üstüne çıkacak. Konuk takım Kırıkkalespor ligde son 7 maçında galibiyet alamadı. Son olarak Zonguldak Kömüspor’u yenen yeşil beyazlı takım, bu mücadelenin ardından 4 mağlubiyet, 3 beraberlik ile düşüşe geçti. Kırıkkale bu maçtan galibiyet ile ayrılarak kötü gidişata son vermek istiyor.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, maçlarını Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynuyor. Burada çok az bir taraftar önünde maça çıkan yeşil beyazlılar, iç sahada oynamanın avantajını kullanamıyor. Pilot takım, Konyalı futbolseverlerin desteği ile iç saha karşılaşmalarına çıkmak istiyor. Konuyla ilgili Konya Anadolu Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, “Sezon başından bu yana ciddi bir gelişim gösteren futbolcularımızın iç sahada yaşadığı en büyük eksiklik tribün gücü. Bunu sağlamamız gerekiyor. 24 Şubat Pazar günü oynanacak maçta Kırklarelispor karşısında kazanıp yeni hedeflere yol almak için destek bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim