TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk 4 hafta boyunca galibiyet alamayan Konya Anadolu Selçukspor, 5.maçına çıkıyor. Tek hedefi galibiyet olan Yavru Kartal, Karadeniz ekiplerinden Zonguldak Kömürspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin rakibi, Zonguldak’ın ilk 4 hafta sonunda 4 puanı bulunuyor. Yeşil beyazlı ekip, yarın kendi sahasında oynayacağı mücadeleyi kazanarak ligdeki ilk galibiyetin almak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.

İLK 4 MAÇTA 3 PUAN KAZANDI

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligdeki ilk 4 maçında 3 puan topladı. Oynadığı ilk 3 karşılaşmanın tamamından beraberlik ile ayrılan Yavru Kartal, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçların ardında 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile 3 puan toplayabilen Konya Anadolu Selçukspor, haftaya 14.sıradan giriş yaptı. Yeşil beyazlı takımın tek hedefi yarın karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor’u mağlup etmek.

TÜRKİYE KUPASI’NDAN ELENDİ

Konya Anadolu Selçukspor, geride kalan Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Bu maçtan da istediği sonucu alamayan yeşil beyazlı takım, 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası’ndan elendi. 

ZONGULDAK 1 GALİBİYET ALDI

Genç kadrosu ile ligde mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un rakibi Zonguldak Kömürspor, sezona istediği gibi başlayamadı. İlk hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup olan kırmızı lacivertliler, sonraki hafta iç sahada Pendikspor’u yenmesine karşın, 3.haftada Bandırmaspor ile berabere kaldı ve 4.hafta maçında iç sahada Şanlıurfaspor’a 1-0 mağlup oldu. Zonguldak Kömürspor aldığı 1 galibiyet 1 beraberlik ile 4 puan topladı ve 10.sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında ise Bayrampaşa’yı konuk etti ve bu maçtan 4-1’lik skorla galip gelerek üst tura yükseldi. 

MUHTEMEL 11

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Tayfun Türkmen’in Zonguldak Kömürspor mücadelesinde sahaya sürmesi muhtemel 11 şu şekilde; Hüseyin Koç, Yılmaz Kılıç, Sertan Yiğenoğlu, Ahmet Önay, Alpay Koldaş, Sancar Yıldırım, Maksut Taşkıran, Recep Metin, Alpay Cin, Deniz Yaldır, Çağatay Kader.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim