Süper Lig'deki temsilcimiz Torku Konyaspor'un yöneticileri sezon öncesi değerlendirme toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda Anadolu Selçukspor'a da değinen Torku Konyaspor yöneticileri, Anadolu Selçukspor'un hedefinin her zaman bir üst seviye olduğunu belirtti. Teknik direktör ve Konyaspor'a gidecek oyuncular hakkında da konuşan yöneticiler, Abdurrahman Baysangur'un kalmasından yana

Temsilcimiz Torku Konyaspor yöneticileri geçen sezonun değerlendirmesi ve gelecek sezonun istişare edildiği, basın mensuplarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıya Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Başkan yardımcısı Güven Öten, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve basın mensupları katıldı. Yapılan toplantıda Anadolu Selçukspor hakkında da konuşan yöneticiler, 'Yavru Kartal'da' hedefin her zaman için bir üst seviye olduğunu belirtti. Hedefleri doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü yönetim, Abdurrahman Baysangur ile devam etmek istediklerini, ancak gördükleri bazı eksiklikler sebebiyle bir hoca daha alabileceklerini belirtti. Abdurrahman Baysangur'a övgülü sözler söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, "Abdurrahman Hoca çok sevdiğimiz bir insan, kendisini tabii ki takımda görmek isteriz. Ancak hedeflerimize bakıldığında bazı eksiklikler gördük ve Abdurrahman Baysangur'un yanına bir hoca daha alabiliriz." dedi.

FAYDALI OLACAK HOCA İSTİYORUZ

Konya futbolunu tanıyan bir teknik adam ile anlaşmak istedikleri belirten Selçuk Aksoy, "Faydalı olacak bir teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz. Hedeflerimize uygun ve Konyaspor ile de uyumlu çalışacak bir hoca arıyoruz." dedi.  Abdurrahman Baysangur devam etsin noktasındayız diyen Selçuk Aksoy, "Hedefimiz doğrultusunda Abdurrahman Baysangur'a bir yardımcı veya onun yanında bir teknik direktör düşünebiliriz." şeklinde konuştu.

3 OYUNCU KONYASPOR KAMPINA

Düzenlenen basın toplantısında Torku Konyaspor'dan Anadolu Selçukspor'a, Anadolu Selçukspor'dan Torku Konyaspor'a oyuncu geçişleri olacağını belirten Konyaspor yönetimi, sezon öncesi yapılacak olan Torku Konyaspor kampına Anadolu Selçukspor'dan 3 oyunun dahil edileceğini belirtti. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kampa kalabalık gitmek istemediğini belirten Selçuk Aksoy, "Sezon öncesi kampına Anadolu Selçukspor'dan 3 oyuncu dahil edeceğiz, bu isimler Halil İbrahim Sönmez, Can Demir Aktav ve Yunus Emre Yalçın olacak. Hocamız kampa çok kalabalık gitmek istemiyor ama genç oyuncularımızın yetişmesi anlamında bunlar çok önemli fırsatlar, 3 oyuncumuzda kampta yer alacak." dedi. Hedeflerinin alt yapıdan genç oyuncuları takıma kazandırmak olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, "Geçen sezon Volkan Fındıklı ve Vedat Bora'yı kampımıza dahil ettik ve sezon içerinde az da olsa forma şansı buldular, şu an hocamız ve biz bu iki oyuncunun takımda kalmasından yanayız. Diğer oyuncularımıza da kampta değerlendirerek katkı sağlayacak olanları takımımıza dahil etmek istiyoruz." şeklinde görüş bildirdi.

KONYASPOR KAYACIK'A ANADOLU SELÇUKSPOR TATLICAK'A

Tesisleşme konusunda ciddi adımlar atıldığını belirten Torku Konyaspor yönetimi, iki temsilcimizinde en iyi şartlarda çalışması için çaba gösterdiklerini belirtti. Torku Konyaspor'un, şu an çalışmaların sürdüğü ve en kısa sürede hazırlıların tamamlanacağı Kayacık tesislerine geçiş yapacağını, Torku Konyaspor'dan boşalan Tatlıcak tesislerini ise Anadolu Selçukspor'un kullanacağı belirtildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim