Konya Atatürk Stadyumu’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak. Yeşil beyazlılar, iç sahada oynayacağı maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Bugün Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak müsabakayı Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını Barkın Güdü ve Şeyhmus Baysal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Adem Bozkurt olacak. Konya Anadolu Selçukspor’un ligin ilk yarısında Kahramanmaraşspor  ile deplasmanda oynadığı karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

LİGİN İKİNCİ YARISINA İYİ BAŞLADI

Bugün evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek olan Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında önemli puanlar aldı. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşan ve bu zorlu deplasmandan 1 puan ile dönen yeşil beyazlılar, 19.hafta maçında lig lideri Gümüşhanespor’u konuk etti ve güçlü rakibini 2-1 yenerek dikkatleri üzerine topladı. Ligde son olarak Zonguldak Kömürspor deplasmanına giden Konya Anadolu Selçukspor, buradan da 0-0’lık bir sonuç alarak 20 hafta sonunda 26 puana ulaştı ve 10.sırada yer aldı.

MÜCAHİT CAN OYNAYABİLECEK

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’un bugün oynayacağı Kahramanmaraşspor maçında golü oyuncusu Mücahit Can Akçay’ın sahada olması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Zonguldak maçında kart cezalısı olduğu için oynayamayan genç oyuncu cezasını tamamladı. Mücahit, teknik direktör Mustafa Alper Avcı’nın görev vermesi halinde bugün formasına kavuşacak. Konyaspor’dan kiralık olarak gelen golcü oyuncu, attığı 8 gol ile takımına en çok katkı sağlayan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

MARAŞ EKİBİ DÜŞME KORKUSU YAŞAMAK İSTEMİYOR

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un bugün konuk edeceği Kahramanmaraşspor, ligin 14.sırasında yer alıyor. Lacivert kırmızılı ekip, oynanan 20 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik alarak 18 puan topladı. Düşme hattına yakın bir bölgede olan temsilcimizin bugünkü rakibi, ligde 18 gol attı ve kalesinde 32 gol gördü. Ligin en çok yiyen takımlarından biri olan Kahramanmaraşspor, bugün oynanacak mücadeleden iyi bir sonuç olarak üst sıralara yükselmek istiyor.

SPOR SERVİSİ