Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, geride kalan haftada iç sahada Tokatspor ile 1-1 berabere kaldı. Önceki haftalarda yakaladığı çıkış ile dikkat çeken Yavru Kartal, kendi evinde oynadığı mücadelede yakaladığı şansı kullanamadı. Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, yaptığı açıklamada rakiplerinin durumunun oyuncuların konsantrasyonunu etkilediğini dile getirdi. Renklibay, ilk devrenin son maçında 3 puan alarak, ilk yarıyı moralli bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi. 

KONSANTRASYON SORUNU

İç sahada oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan Tokatspor maçına galibiyet için çıktıklarını ancak istenilen sonucun alınamadığını belirten kulüp başkanı Zahir Renklibay, “Göreve gelmemizden bu yana yenilmezlik serimiz var. Tokatspor karşısında da kazanmayı çok istiyorduk. Ancak sahada ne yazık ki beklediğimiz görüntü yoktu. Rakibimizin ligin son sırasında yer alması takım olarak konsantrasyonumuzu etkilemiş gibi görünüyor. Maç içinde iki tarafından sonucu değiştirebilecek pozisyonları oldu. Beklediğimiz oyun olmamasına rağmen kazanabilirdik. Ancak kaybedebilirdik de. Elbette kaçırdığımız iki puanın sebeplerini birlikte araştıracağız. Tekrarlanmaması adına gerekli tedbirleri alacağız” şeklinde konuştu.

KAYIPLAR TELAFİ EDİLECEK

Ligin ikinci yarısında kaybettikleri puanları telafi edebileceklerini dile getiren Zahir Renklibay açıklamasında, “İç sahada ilk yarının son maçında bizi sevenlere galibiyet armağan etmek isterdik. Ancak olmadı. Bu nedenle üzgünüz. Lig uzun bir maraton, bu yolda kayıplarımızı telafi edebilecek daha çok maçımız olacak. Saha sonuçlarıyla birlikte kadromuzda yer alan oyuncuların gelişimi bizim çok büyük önem taşıyor. Her hafta üzerine koyarak devam etmeleri ve sezon sonunda gelişimlerini tamamlamaları öncelikli hedeflerimiz arasında” ifadelerini kullandı.

İLK YAYIRI 20 PUANLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Ligin ilk yarısının son haftasında Menemen Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Renklibay, “Saha sonuçları açısından da ligde hak ettiğimiz konuma geleceğimizden hiç şüphemiz yok. İlk yarının son maçında hafta sonunda deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz kendi sahasında aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. Ancak biz sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet için çıkacağız. Teknik kadromuza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Buradan alacağımız üç puan ile ilk yarıyı 20 puanda tamamlamak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ