Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Konya’da yaptığı yeni sezon hazırlıklarına Konya’da başlamıştı. Buradaki çalışmalarının sonuna gelen Yavru Kartal, dün akşam Erzurum’a gitti. İkinci etap kamp çalışmalarını burada yapacak olan Konya Anadolu Selçukspor, 12 gün boyunca burada taktik ve kondisyon çalışmalarını sürdürecek. Konyaspor’da kadroda düşünülmeyen isimler, Konya Anadolu Selçukspor’un Erzurum’da yapacağı kampa katılacak.

ALPER AVCI TAKIMININ BAŞINDA OLACAK

Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper Avcı, Konya’daki birinci etap kamp çalışmalarında takımının başında yer alamamıştı. UEFA Pro Lisans kursunda olan genç teknik adam Erzurum’daki çalışmalarda takımının başında olacak. Buradaki çalışmalarda takımını izleyecek olan Alper Avcı, üçüncü etap kampı öncesinde takımın ana kadrosunu belirleyecek ve duruma göre takviye yapılacak. Alper Avcı’nın olmadığı sürede yeşil beyazlı takımı yardımcı antrenörler çalıştırmıştı.

ÖZKAN VE MÜCAHİT ANADOLU SELÇUK’A

Yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile iki kamp dönemi geçiren Konyaspor’da kadroda düşünülmeyen isimlerden Özkan Taştemur ve Mücahit Akçay, Konya Anadolu Selçukspor’un Erzurum kampına katılacak. Erzurum’da sakatlanan Özkan’ın 15-20 gün içinde yeniden takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Bu iki oyuncunun dışında Konyaspor’da Avusturya’ya götürülmeyen Emre Can Atila’nın durumu da birkaç gün içinde netlik kazanacak. Konyaspor’da İbrahim Alan ve Hora da Avusturya kampına götürülmemişti.

LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİLER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yavru Kartal’da oyuncuların performans ve kan laktat testleri tamamlanırken, yapılan saha uygulamasıyla futbolcuların fizyolojik durumları tespit edildi. Testler oyuncuların beş grup halinde, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden gelen Araştırma Görevlisi Dr. Bekir Mehtap ve Yrd. Doç. Dr. Ramazan Topuz, Araştırma Görevlisi Samet Aktaş, Samet Güneş ve yardımcı antrenörler ile sağlık ekibi tarafından gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyeleri Doç.Dr. Hakan Salim Çağlayan ve Zekeriya Coşar’ın da takip ettiği test sonrasında, çıkan sonuçlara göre oyuncuların antrenman programları belirlenecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim