Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, Cumartesi günü ligdeki 4.maçına çıktı. Bu karşılaşmada Sivas Belediyespor konuk olan yeşil beyazlılar, 2-0 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü ve ilk mağlubiyetini aldı. İlk üç maçından beraberlik ile ayrılan Konya Anadolu Selçukspor, 4.hafta sonunda 3 puanda kaldı. Yavru Kartal, 5.hafta maçında Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma 30 Eylül Pazar günü oynanacak.

GOLLER İLK VE İKİNCİ YARIDA GELDİ

Konya Anadolu Selçukspor’un 2-0 yenildiği karşılaşmaya ev sahibi Sivas Belediyespor iyi başladı. İlk dakikaların orta alan mücadelesi şeklinde geçtiği maçta Sivas, sonraki dakikalarda üstünlüğünü kabul ettirdi. Oynadığı sert futbol ile dikkat çeken ev sahibi takım, aradığı golü 39.dakikada buldu. Eren Görür attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, rakip kalede daha fazla görünmek istese de etkili olamadı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Sivas Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi.

90.DAKİKADA GOL YEDİ

Yavru Kartal’da Teknik Direktör Tayfun Türkmen, karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü için bütün riskleri aldı. Ancak iyi kapanan ev sahibi takım yeşil beyazlı temsilcimizin aradığı golü izin vermedi. Kontra ataklar ile etkili olmaya çalışan Sivas, 90.dakikada farkı ikiye çıkaran golü buldu. Oyuna sonrada dahil olan Gökhan Çırak, attığı gol ile skoru belirledi. 

HENÜZ GALİBİYET ALAMADI

Konya Anadolu Selçukspor, aldığı bu mağlubiyet ile ligde 3 puanda kaldı. Henüz galibiyet yüzü görmeyen yeşil beyazlı takım, bir sonraki hafta Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Lacivert kırmızlı takım ligde aldığı 1 galibiyet 1 beraberlik ile 4 puan topladı ve 10.sırada yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim