TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Pendikspor müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Güney, "Zorlu ikinci yarı öncesinde alınan bu bir puan ve ortaya konulan futbol bizi sevindirdi" dedi

Temsilcimiz Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligde ikinci yarının ilk maçında Pendikspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Yavru Kartal’da Kulüp Başkanı Mehmet Güney, ligin ilk maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oynanan oyundan memnun olduklarını ifade eden Güney, alınan puanın sevindirici olduğunu sözlerine ekledi. Güney öte yandan, hafta sonu oynanacak olan Gümüşhane maçında Konyalıları davet etti.

‘GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK’

1-0 öne geçtikleri karşılaşmada galibiyeti kaçırdıkları için alınan bir puana yeterince sevinemediklerini kaydeden Konya Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Sezonun ikinci devresine puanla başlamak istiyorduk. Takibi deplasmanda alınacak galibiyet çok daha güzel ve anlamlı olacaktı. İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan genç kardeşlerimiz ile gücümüze güç kattık. İlk devrede yapılan basit hataların düzeltilebilmesi için teknik kadromuz gerekli çalışmaları yaparak takımımızı hazırladı. Pendikspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşma bizim için puandan çok ikinci yarıya moralli başlama açsından önem taşıyordu” dedi. 

‘KONYALILARI YANIMIZDA 

GÖRMEK İSTİYORUZ’

Daha iyi bir takım olmak için önemli adımlar attıklarını belirten Mehmet Güney, “Öne geçtiğimiz karşılaşmada galibiyet kaçırmamız her ne kadar üzüntü verse de alınan bir puan hepimizi mutlu etti.  Pendikspor önemli bir rakip, devre arasında kadrolarını güçlendirdiler. Alınan bu sonuç bundan sonraki müsabakalar için de bir umut verdi.  İnşallah daha iyi bir takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Şimdi önümüzde iç sahada oynayacağımız önemli bir karşılaşma var. Pazar günü lideri konuk edeceğiz ve bu maçta Konya spor kamuoyunu yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor’da Pazar günü oynanacak olan Gümüşhanespor maçının hazırlıkları sürüyor. Pendikspor maçının ardından bir günlük izin yapan yeşil beyazlı takım dün yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti. İç sahada oynayacak olan yeşil beyazlı takım, lider durumda olan Gümüşhanespor’dan puanlar almak için yoğun şekilde çalışıyor. Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, oyuncularını sık sık uyarıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim