TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşme potası içinde yer alan Konya Anadolu Selçukspor, ligin bitimine 3 hafta kala kritik maçlar oynayacak. İki maçında düşme hattında bulunan rakipleri ile karşılaşacak olan Yavru Kartal, son hafta lig lideri Menemen Belediyespor’u konuk edecek

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, zor günler geçirdiği sezonun sonuna yaklaşırken, küme kalmak için yoğun bir çaba sarf edecek. 28 puanla 16.sırada bulunan Yavru Kartal, bu konumdan kurtulmak için önemli maçlara çıkacak. Ligin 32.hafta maçında son sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan yeşil beyazlılar, 33.hafta maçında yine düşme hattında bulunan Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Konya Anadolu Selçukspor, ligin son haftasında ise lig lideri Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, bu 3 maçtan 7 puan çıkarmayı hedefliyor.

SEZON BOYUNCA 5 GALİBİYET ALABİLDİ

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, bu sezon istediği sonuçlar alamadı. Sezona kötü bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar, sonraki süreçte de galibiyet almakta zorlandı. Oynadığı 31 maçta 5 galibiyet alan Konya ekibi, 13 beraberlik ile 28 puana ulaştı ve 16.sırada yer aldı. Konya Anadolu Selçukspor, yaptığı teknik direktör değişiklileri ile de dikkat çekti. Sezon öncesi Gürses Kılıç ile anlaşan temsilcimiz, daha maçlar başlamadan Konyalı antrenör ile yollarını ayırdı ve Tayfun Türkmen’in takımın başına getirdi. Tayfun Türkmen’den istediği verimi alamayan Konya Anadolu Selçukspor, Türkmen’i göndererek eski hocası Alper Avcı ile anlaşma sağladı. Ancak Alper Avcı da istenilen performansı gösteremedi ve yerini Abddurrahman Baysangur’a bıraktı. Baysangur, Anadolu Selçukspor’un başında çıktığı 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik aldı. 

FETHİYE’NİN PUAN KAYBETMESİ ŞART

Konya Anadolu Selçukspor, 28 puanla 16.sırada yer alırken, düşme hattında bulunan 17.sıradaki Tokatspor’un 27 puanı bulunuyor. Ateş hattına yakın olan Fethiyespor ise 29 puanla 15.sırada. Yavru Kartal, ligde kalan 3 maçta karşılaşacağı rakiplerden puan çıkarırken, Fethiyespor’un da puan kaybetmesini bekleyecek. Mavi beyazlı takım, 32.hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidecek. Ligde 14.sırada yer alan Bandırmaspor Baltok’un ise 32 puanı bulunuyor.

ANADOLU SELÇUK’TA DARICA HAZIRLIKLARI

TFF 2. Lig Kırmızı grup 32. Hafta müsabakasında hafta sonunda iç sahada Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, futbolcular ve teknik heyet ile bir toplantı yaptı. Teknik direktör Abdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından futbolcular yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik çalışma sırasında kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Alpaslan Uysal yönetiminde çalıştı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, 2. başkanı Okay Tınkır ve başkan yardımcısı Recep Çınar da takip etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim