TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 32.hafta maçında son sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yarın 15.30’daki müsabaka Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynanacak. Düşme hattında bulunan Yavru Kartal’ın ligde kalma umutlarını sürdürmesi için bu maçı kazanmak zorunda

Ligde son 3 haftaya girilirken 28 puanla 16.sırada bulunan TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, yarın kendi evinde ligin en alt sırasında bulunan Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Ligde kalmak için bu maçı kazanmak zorunda olan yeşil beyazlılar, aynı zamanda potada bulunan rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Yavru Kartal’ın Darıca ile oynayacağı mücadele yarın saat 15.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynanacak ve Selim Özen tarafından yönetilecek. Özen’in yardımcılıklarını Sezgin Altun, Emre Doğu ve Yusuf Aydın yapacak.

BÜTÜN HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Konya Anadolu Selçukspor, yarın kendi evinde oynayacağı karşılaşmadan Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup etmek için sahaya çıkacak. 28 puanlı temsilcimiz, bu maçı kazanarak üst sıralarda bulunan Fethiyespor ve Bandırmaspor Baltok’un puan kaybetmesini bekleyecek. Hafta boyunca Darıca maçına yoğunlaşan Yavru Kartal, bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptı. Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, rakiplerinin en alt sırada olmasına rağmen karşılaşmanın kolay olmayacağını ama galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

DARICA PUAN KAYBEDERSE DÜŞECEK

Kırmızı Grup'ta son 3 haftaya 21 puanı bulunan Darıca Gençlerbirliği, 27 puanlı Tokatspor ve 28 puana sahip KonyaAnadolu Selçukspor, düşme hattında girdi. 32'nci haftada temsilcimiz KonyaAnadolu Selçukspor'a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği, olası puan kaybı halinde lige veda edecek. Kırmızı Grup'ta son 3 haftaya 64 puanla takipçisi Fatih Karagümrük'ün 5 puan önünde giren Menemen Belediyespor, 32. haftada alınacak sonuçlara göre bir üst lige çıkmayı garantileyebilir. Bandırmaspor Baltok'la deplasmanda karşılaşacak İzmir temsilcisi, rakibini yenip takipçileri Fatih Karagümrük ve Tuzlaspor'un puan kaybetmesi halinde bitime 2 hafta kala adını 1. Lig'e yazdıracak. Grupta 59 puanlı Fatih Karagümrük, 58 puana sahip Tuzlaspor, 56 puanlı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve 54 puana ulaşan Şanlıurfaspor, play-off barajında yer alıyor. Şanlıurfaspor'u 5 puan geriden 49 puanla Etimesgut Belediyespor izliyor.

LİGDE HAFTANIN PROGRAMI

Kritik haftalara girilen TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 32.hafta da oldukça heyecanlı maçlara sahne olacak. Bütün maçların yarın 15.30’da oynayacağı grupta program şu şekilde; Konya Anadolu Selçukspor-Darıca Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor-Kahramanmaraşspor, Bandırmaspor Baltok-Menemen Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu-Fatih Karagümrük, BAK Spor-Sivas Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor-Fethiyespor, Pendikspor-Tuzlaspor, Şanlıurfaspor-Tokatspor, Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim