Yeşil beyazlılar Afyonkarahisar kampında oynadığı son hazırlık maçında Çorlu Ergene Velimeşespor ile karşılaşırken sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Hazırlık maçının ardından kamptan ayrılan Yavru Kartal’da teknik direktör Alper Avcı futbolculara 3 gün izin verdi. Anadolu Selçukspor, Pendikspor ile 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de iç sahada oynayacağı sezonun ilk maçı için hazırlıklarına 14 Ağustos pazartesi günü başlayacak.

3 HAZIRLIK MAÇI OYNADI

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, Ağustos ayının sonunda başlayacağı lig için yaptığı hazırlıkların üçüncü etabı olan Afyon kampını tamamladı. Konya ve Erzurum’da yaptığı çalışmalardan sonra Afyon’a giden ve burada hazırlık maçları oynayan yeşil beyazlılar, çalışmalarına Konya’da devam edecek. Afyon’da üç hazırlık maçı oynayan Konya Anadolu Selçukspor, Muğlaspor’a 2-1 mağlup olurken, Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Son hazırlık maçında Yavru Kartal, Çorlu Ergene Velimeşespor’a 2-1 yenildi.

ÜÇ GÜN İZİN VERİLDİ

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Afyon kampının ardından izne ayrıldı. Teknik Direktör Alper Avcı futbolculara üç gün izin verdi. Yavru Kartal, 14 Ağustos Pazartesi günü Konya’da yeniden topbaşı yapacak. Konya Anadolu Selçukspor’un Konya’daki hazırlıklarında da hazırlık maçı oynaması bekleniyor. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim