Konya Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını  Salim Şanlıer ve Abdullah Uğur Sarı yapacaklar. Yeşil beyazlılarda tedavileri devam eden Gökhan Öztürk ve Seddar Karaman bu maçta forma giyemeyecek.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Gümüşhanespor maçını telafi edeceklerini söyledi. Avcı, “Gümüşhane takımının iyi bir takım olduğunu ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu biliyorduk. Biz oraya en kötü bir puan düşüncesiyle gitmiştik ve maça da istediğimiz gibi başladık. Bir noktaya kadar her şey istediğimiz gibi gitti. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık. Oyuncularımız verdiğimiz görevleri sonuna kadar yerine getirdi. Sistemli bir şekilde oynadık. Akabinde golü de bulduk daha sonra oyun gidişatında son uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olduk ama ben bütün oyuncularımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettiler. Kendi adıma söylemem gerekirse ileriye yönelik umut veren bir oyun sergilediler. Maçın geneline bakınca beraberliğe bile üzüleceğimiz maçtı. En azından oyuncularımız beraber dertlenip beraber üzüldüler. Bu takım olma adına sevindirici tabi. Önümüzdeki haftalarda skora da yansıtarak daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Zonguldak Kömürspor  müsabakasının  önemli olduğuna dikkat çeken teknik direktör Alper Avcı “Sonuçta bizim felsefemiz geçtiğimiz sezondan beri rakiplerden çok kendimiz neler yapabildiğimiz. Gittikçe iyi bir görüntümüz var. Tabii ki iç sahada oynayacağımız iyi bir rakip. Galip gelmek istiyoruz. Sonuçta kendi sahamızda Gümüşhane maçının telafisini burada yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim