4 maçtır kazanamayan yeşil beyazlılar bu maçta da istediği sonucu alamadı. Yavru Kartal, maçın 36.dakikasında Ufuk Akyol’dan yediği gol ile 1-0 geriye düştü. İkinci yarıda atılan goller ile zorlu maç Karagümrük takımının 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Konya Anadolu Selçukspor, karşılaşmaya Mücahit Atalay, Özkan Taştemur, Sertan Yiğenoğlu, Süleyman Türkeş, Mücahit Can Akçay, Onurcan Güler, İbrahim Ak, Emre Can Atila, Ali Yaşar, Arif Demir ve Alpay Yoldaş 11’i ile başladı. İlk yarıda karşılıklı ataklar olmasına rağmen Konya Anadolu Selçukspor aradığı golü bulmadı. 36.dakikadan yenilen golün ardından Yavru Kartal beraberlik için baskı kursa da istediği sonucu alamadı.

İKİNCİ YARIDA İKİ GOL VARDI

Konya Anadolu Selçukspor’un 2-1 mağlup olduğu maçın ikinci yarısında uzun süre gol sesi çıkmadı. Yavru Kartal, beraberlik golü için yüklense de aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın 87.dakikasında ev sahibi takım ikinci golü bularak üç puana yaklaştı. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Konya Anadolu Selçukspor, 90.dakikada bir penaltı kazandı. Topun başında geçen Emre Can Atila, penaltıyı gol çevirdi ancak kalan dakikalar ikinci gole yetmedi. Yeşil beyazlılar bu sonuç ile 8 hafta sonunda 9 puanda kaldı. 

EMRE CAN YENİDEN KADRODA

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da geçtiğimiz haftalarda sakatlığı bulunan ve Altay ile oynanan maçta takımının yalnız bırakmak zorunda kalan Emre Can Atila’nın sakatlığı geçti. Hafta içinde takım ile çalışmalara başlayan genç oyuncu Karagümrük maçında ilk 11’de yer aldı. Karşılaşmanın son dakikasında penaltıdan bir gol atan Emre Can, takımının puan almasına yetmedi. Öte yandan Seddar Karaman yedek olarak başladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim