Zorlu maçı kazanarak evine dönmenin hesaplarını yapanyeşil-beyazlılar, temposunu giderek artırıyor

 

TFF 2. Lig BeyazGrup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 6.haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile zorlu bir sınava çıkacak.Kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlupederek ara verdiği çıkışına devam eden yeşil-beyazlılar, arşılaşmanınhazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Dün sabah saatlerinde biraraya gelen Anadolu Selçukluspor, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Öğledensonra ise topla yaptığı antrenmanlarla günü tamamladı. Yeşil-beyazlılar bugünteknik adam Salih Eken nezaretinde yapacağı antrenmanla Altay maçının teknik vetaktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Anadolu Selçukluspor'da yarınyapılacak çalışmalarla hazırlıklar tamamlanacak ve Cumartesi günü İzmiryolculuğu başlayacak.

LiderKızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, Tokatkarşısında aldığı galibiyetle bir taraftan yenilginin telafisini yaparken birdiğer taraftan da ligin zirvesinden kopmadı. Lig'in zirvesinde bulunanKızılcahamamspor ile temsilcimiz arasındaki puan farkı ise 7. AnadoluSelçukluspor, aldığı bu skorla puanını 8'e çıkartırken ligin 5. sırasınayükseldi. İzmir deplasmanında Altay maçını kazanmanın hesaplarını yapanyeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Lig'in 6. haftasında oynanacakolan karşılaşmaların programı ise şöyle: 14Ekim 2012 15:00 Gaziosmanpaşa-Kırklarelispor, 14Ekim 2012 15:00 İskenderun DemirÇelikspor-Çamlıdere Şekerspor, 14 Ekim 2012 15:00 KörfezFutbol Kulübü-İnegölspor, 14 Ekim 2012 15:00 DenizliBelediyespor-Balıkesirspor, 14 Ekim 2012 15:00 Kızılcahamamspor-YeniMalatyaspor, 14 Ekim 2012 15:00 Tokatspor-Eyüpspor, 14 Ekim 201215:00Altay-Anadolu selçukluspor, 14 Ekim 2012 15:00 Alanyaspor-Bayrampaşa.

Spor Toto 2. Lig'de 5. hafta maçlarıgeride kalırker, Beyaz Grup'ta Kızılcahamamspor, Kırmızı Grup'ta iseKahramanmaraşspor haftayı lider kapattı. Ligin 4. haftasında temsilcimizAnadolu Selçukluspor'u 1-0 mağlup eden ve zirveye oturan Kızılcahamamspor, 5.haftada Eyüpspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve 15 puanla liderliğinisürdürdü. 2. sırada bulunan Altay ise Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup ederek 10 puanlatakibini sürdürdü. 5. hafta öncesinde 2. sırada bulunan Balıkesirspor isehaftayı bay kapattı ve 10 puanda kalarak ligin 3. sırasına geriledi. BeyazGrup'ta alınan sonuçlar şöyle: Ofspor-Körfez Futbol Kulübü (2-1)İnegölspor-İskenderun Demir Çelikspor (0-0) Çamlıdere Şekerspor-Gaziosmanpaşa(0-1) Kırklarelispor-Alanyaspor (1-0) Bayrampaşa-Altay (0-2) AnadoluSelçukluspor-Tokatspor (3-0) Eyüpspor-Kızılcahamamspor (1-2) YeniMalatyaspor-Denizli Belediyespor (1-0)

AnadoluSelçukluspor'un başarılı futbolcularından Muhammet Abdullah Çoban ve kaleciAhmet Sabri Fener, Tokat maçında haklı bir galibiyet aldıklarını ve tekdüşüncelerinin bu çıkışlarını devam ettirmek olduğunu belirttiler. Başarılıfutbolcuların açıklamaları ise şöyle. Muhammet Abdullah Çoban: “Kazandığımıziçin mutluyuz. Farklı bir skorla galip geldik. İlk yarı da iki topumuz ağlarlabuluştu ama hakem saymadı. Sonrasında 3 gol ah attık. İnşallah ilerleyenmaçlarda daha iyi olacağız. Bu maçın bizi aldatmaması lazım. Adım adımilerleyerek şampiyonluğa ulaşabileceğimizi düşünüyorum.” Ahmet Sabri Fener:“Çok güzel bir maç oldu. Kızılcahamamspor maçının telafisini yapmak istiyorduk.Bol gollü bir maç oldu ama hakemi eleştirmek gibi olmasın ama verilmeyengollerimiz var. Mutluyuz, sevinçliyiz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.İnşallah Altay maçından da galip ayrılarak hedefimize adım adım ilerlemekistiyoruz”

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim