Bugün kampa girecek olan yeşil-beyazlılarda tek hedef kazanarak kötü gidiye durdemek . Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadeleeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 13. haftasında kendisaha ve seyircisi önünde oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarınıdün tamamladı. Geçtiğimiz gün öğleden sonra Konya Büyükşehir Belediyesi AtatürkStadı 2 Nolu futbol Saha'da yaptığı tek antrenmanla geride bırakanyeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden ve ilk yarıyı kapatan YaserHacımustafaoğlu ve belinden sakatlanan Serbay Yağız antrenmana katılmadı. İlkbölümde takımla çalışan ve yaklaşık 2 hafta sonra takıma katılması beklenenAbdullah Çoban ise takımdan yaptığı koşu çalışması yaptı. Teknik DirektörüSalih Eken ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu veısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular yarı sahada taktik bir çalışmagerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise tam sahada çift kale maç yapıldı.Çalışma açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Hazırlıklarınıgalibiyet parolası ile tamamlayan Anadolu Selçukluspor, bugün tesislerinde biraraya gelerek kampa girecek ve Çamlıdere maçını beklemeye başlayacak.Yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak ve kötü gidişedur demek istiyor. Sakatlığı nedeniyle tedavisine başlanılan Serbay Yağız’ındurumu belirsizliğini korurken, kart cezalımız Yusuf Akyel’da ÇamlıdereŞekerspor karşılaşmasında oynayamayacak. Yeşil-beyazlılarda Ahmet Sabri Fener,İlhan Aydoğdu ve Rıdvan Sağlam ise 3 ‘er sarı kart ile sınırda yer alıyor.

HAKEM ÖZKAN ÇELİKER

SporToto 2. Lig'de 13. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye FutbolFederasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, AnadoluSelçukluspor’un yarın Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasını Özkan Çelikeryönetecek. Çeliker’in yardımcılıklarını Özmen Atalay ve Osman Gökhan Bilir yapacaklar.Maçın 4. hakemi ise Ulaş Aksoy. 2. Lig'de tamamı saat 13.30'da başlayacakmaçlarda görevli hakemler şunlar: Bugün: Bayrampaşaspor-Kırklarelispor: BurakAstar Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü: Levent Aktan Tokatspor-Alanyaspor:Onur Karabaş Yarın: Anadolu Selçukluspor-Çamlıdere Şekerspor: Özkan ÇelikerDenizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor: Murat OrhanKızılcahamamspor-Gaziosmanpaşaspor: Hakan Akmısır Eyüpspor-İnegölspor: EkremGerginci Yeni Malatyaspor-Ofspor: Bayram Başkan.Kırmızı Grup: Bugün: PolatlıBUGSAŞ Spor-Bandırmaspor: Emre Altun Ünyespor-Bozüyükspor: Serhad ÜrkmezGiresunspor-Pendikspor: Özgür Bayır Sarıyer-Nazilli Belediyespor: İlkay AydınYarın: Tarsus İdmanyurdu-Hatayspor: Ali Şükrü Beldüz Sakaryaspor-FaturavizyonKahramanmaraşspor: Volkan Şeker Çankırıspor-İstanbul Güngörenspor: Eser BirinciTepecikspor-Fethiyespor: İbrahim Bülbül.

AnadoluSelçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası iletamamladıklarını söyledi. Zorlu maçı kazanıp üç puan almak ve taraftarlarımutlu etmek istediklerini ifade eden Eken; “Ligin zirvesi için mücadele edenbir ekip görüntüsünde iken aldığımız kötü sonuçlarla bir anda gerilere düştük.Birkaç haftadır önemli eksiklerimiz var. Maç öncesi golcümüz Yaser’desakatlandı ve ilk yarının kalan maçlarında bizimle olamayacak. Takımın içindenkalan haftalar için yeni bir santrafor çıkarıp eksikliği kapatmaya çalışacağız.Yarın kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak her şeyden önce moral bulmakistiyoruz. Tüm taraftarlarımızı yarın oynayacağımız zorlu maça davet ediyoruz”ifadelerini kullandı.

SPORSERVİSİ


Editör: TE Bilişim