Önümüzdeki hafta evinde Alanyaspor'u ağırlayacak olan temsilcimiz hazırlıklarına bugün başlıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, geçtiğimiz gün İzmir deplasmanında Altay ile karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Lig'de zor rakiplerine karşı oldukça dirençli bir futbol örneği koyan Anadolu Selçukluspor, istikrarlı görüntüsünü Altay karşısında da devam ettirdi ve İzmir deplasmanından bir puanla döndü. Yeşil-beyazlılar aldığı 0-0'lık sonuçla puanını 9'a çıkarttı sıralamada ise bir basamak geriledi ve 6. sıraya düştü.
Evine bir puanla dönen ve dünü izinli geçiren Anadolu Selçukluspor, ligin 7. haftasında kendisi ile aynı puanda olan ve averajla bir bıra geride bulunan Alanyaspor'u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla başlayacak. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirecek olan temsilcimiz, öğleden sonra teknik adam Salih Eken nezaretinde topla yapacağı çalışma ile günü tamamlayacak. Önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u mağlup ederek, zirve yarışından kapmak istemiyor.

KIZILCAHAMAM YENİLGİ ILE TANIŞTI
Spor Toto 2. Lig'de 6. hafta maçları tamamlanırken, beyaz grupta Kızılcahamamspor, lider durumda bulunuyor. Lige fırtına gibi giren ve arka arkaya aldığı galibiyetlerle 5'te 5 yapan Kızılcahamamspor, ligin 6. haftasında yenilgi ile tanıştı. Sezona flaş transferlerle kaliteli bir kadro oluşturarak giren ve ilk maçta temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'a takılan Yeni Malatyaspor, kızılcahamam'ın yenilmezliğine son verdi. Kızılcahamam kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'a 4-0 mağlup oldu. Ligde ikinci durumda bulunan ve temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ile karşılaşan Altay, aldığı 0-0'lık beraberlikle Kızılcahamam'ı yakalama fırsatını kaçırdı ve 11 puana çıkarak ligin 3. sırasına geriledi. Haftanın en karyı takımı ise İnegölspor oldu. Körfez Futbol Kulübü'nü 5-1 mağlup eden İnegöl, 11 puan ve aöerajla ikinci sıraya yükseldi ve zirve yarışının içine girdi. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 6. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:  Gaziosmanpaşa-Kırklarelispor (0-0) İskenderun Demir Çelikspor-Çamlıdere Şekerspor (2-1) Körfez Futbol Kulübü-İnegölspor (1-5) Denizli Belediyespor-Balıkesirspor (1-1) Kızılcahamamspor-Yeni Malatyaspor (0-4) Tokatspor-Eyüpspor (2-0) Altay-Anadolu Selçukluspor (0-0) Alanyaspor-Bayrampaşa (1-0). Ligin 7. haftası ise birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftanın maçları ise şöyle: İnegölspor-Ofspor, çamlıdere şekerspor-Körfez Futbol Kulübü, Kırklarelispor-İskenderun Demir Çelikspor, Bayrampaşa-Gaziosmanpaşaspor, Anadolu Selçukluspor-Alanyaspor, Eyüpspor-Altay, Yeni Malatyaspor-Tokatspor, Balıkesirspor-Kızılcahamamspor.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim