Yeşil-beyazlılar hazırlıklarına başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin 9. haftasında  kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor'u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla başlayan yeşil-beyazılar, evinde kazanma alışkanlığını sürdürerek iyi bir seri yakalamak istiyor. Dün yapılan antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren teknik adam Salih Eken, oyuncularına gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti. Henüz yolun başında olduklarını futbolcularına hatırlatan Eken, üst üste aldıkları iki galibiyetin devamını getirmeleri ve ayaklarının yere basması gerektiğinin altını çizdi. Yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanlarla devam edecek.
Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Alanyaspor'u mağlup ederek evinde kazanma alışkanlığını sürdüren yeşil-beyazlılar,  Gaziosmanpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını 15'e çıkarttı ve ligin 2. sırasına yerleşti. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılar, lider Kızılcahamam ile arasındaki puan farkını bire indirerek zirve yarışına yeni bir boyut kazandırdı. Oldukça çekişmeli ve zekli geçen 8. hafta maçlarının ardından ligin in karlı takımı Anadolu Selçukluspor ve Balıkesirspor oldu. Zirve yarışında iki haftada üst sıralara tırmanan temsilcimiz Kızılcahamamspor'un deplasmanda Denizli Belediyespor'a 1-0 mağlup olması ile liderle arasındaki puan farkını bire indirdi.  Tokatspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Balıkesir ise puanını 15 yaptı ve 3. sıradan takibini sürdürdü. Haftayı bay geçen İnegölspor ise 14 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken,  Gaziosmanpaşa karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Futbolcularının ortaya koydukları lücadeleci görüntülerinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Eken; “Aldığımız galibiyetle ligin ikinci sırasına kadar yükseldik. Henüz yeni olduğumuz ve çok yüksek hedeflerle başlamadığımız ligde şu an bulunduğumuz yer tüm camiamızı ve bizi çok sevindiriyor. Ancak sıralamadaki yerimizi korumamız ve daha ileriye takımımızı taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Henüz yolun başındayız. Başarı çıtamızı daha yükseğe çekmemiz için çok çalışmamız ve son iki haftada aldığımız iyi sonuçlara yenilerini eklememiz gerektiğinin farkındayız.Onun için bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız  İskenderun Demir Çelikspor maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladık. Ekip olarak oldukça moralliyiz. İyi bir hava yakaladığımızı ve evimizde bunu devam etireceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteği ile istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Onun için tüm sevenlerimizi ve Konya'yı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 8. hafta maçlarında alınan sonuçlar  ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: 8. Hafta sonuçları: Tokatspor-Balıkesirspor (0-2), Altay-Yeni Malatyaspor (0-0), Alanyaspor-Eyüpspor (3-3), Ofspor-Çamlıdere Şekerspor (1-2), Gaziosmanpaşa-Anadolu Selçukluspor (0 -1), İskenderun Demir Çelikspor-Bayrampaşa (1-0). 9. Hafta maçları: Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor, Kırklarelispor-Ofspor, Bayrampaşa-Körfez Futbol Kulübü, Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor, Yeni Malatyaspor-Alanyaspor, Balıkesirspor-Altay, Denizli Belediyespor-Tokatspor.
SPOR SERVİSİ 
Editör: TE Bilişim