Yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da moraller bozuk. Ligin 12. haftasında Bursa temsilcisi İnegölspor ile deplasmanda mağlup olan yeşil-beyazlılar üst üste kaybettiği 11 puana üzülüyor. Dünü izinli geçiren Anadolu Selçukluspor, ligin 13. haftasında  kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Dün yapılan antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren teknik adam salih Eken, yapılan hataları bir kez daha masaya yatırdı ve futbolcularına bu konuda uyarılarda bulundu.
YASER ILK YARIYI KAPATTI
Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak moral bulmak. Öte yandan temsilcilizen başarılı futbolcularından Yaser Hacımustafaoğlu sezonun ilk yarısının kalan maçlarında forma giyemeyecek. İnegölspor maçı hazırlıkları sırasında, yapılan son taktik çalışmada geçirdiği sakatlığın ardından Yaser Hacımustafaoğlu sezonun ilk yarısını kapattı. Yapılan tetkiklerin ardından, golcü futbolcunun köprücük kemiğinin kırıldığı açıklanırken, sezonun ilk yarısını kapatan Yaser takımla birlikte çalışmalara devre arası kampında başlayacak. Anadolu Selçukluspor, ligin 9. sırasına kadar geriledi. Temsilcimiz 16 puanda kaldı. Ev sahibi ekip İnegölspor ise aldığı bu sonuçla ligin zirvesine yerleşti. Puanını 24'e çıkartan İnegöl, haftaya zirvede giren Balıkesir'in İskenderun Demir Çelik'e 1-0 yenilmesi ile yakaladığı şansı iyi kullanmış oldu. Balıkesir 22 puanla 2. sıraya gerilerken, İskenderun ise puanını 19 yaparak 3. sıraya yerleşti.
INEGÖLSPOR'A TEŞEKKÜR
İnegöl Belediye Başkanı Ali Nuri Aktaş, maç sonrası Anadolu Selçukluspor'un kafilesine yemek verdi. Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, 2. Başkan Zekeriye Mızırak, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şenyıl ve Mehmet Genç ile birlikte İnegölspor Kulüp Başkanı ilhan Korkmaz’ında katıldığı yemekte Anadolu Selçukluspor’un teknik kadrosu ve futbolcular yer aldı. Yemekte konuşma yapan Anadolu Selçulkuspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş misafirperverliklerinden ötürü belediye başkanı Ali Nur Aktaş ve İnegölspor Yönetimine teşekkür etti. Konya’da dostları olduğun belirten İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz’da Konya’dan hayranlıkla bahsederken, İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu, bunun unutulmaması gerektiğini belirterek Anadolu Selçukuspor ve İnegölspora başarılar diledi.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, İnegöl maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Artık önlerinde toparlanmak çin çok önemli bir maç olduğunu ifade eden Eken; “ Şimdi önümüzde Çamlıdere Şekerspor maçı var. Alacağımız bir galibiyetle kaybettiğimiz puanların telafisinden çok moral bulacağımıza inanıyorum. İyi hazırlanıp önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Çamlıdere Şekerspor maçını kazanmak için çalışacağız. Birkaç haftadır süren düşüşümüzü bu maçta sonlandırıp yeniden eski halimizi almamız gerekli. Bu hafta bizim için çokönemli. Taraftarlarımız önünde başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Beyaz Grup’ta 13. haftanın maçları ise şu şekilde: 25 Kasım 2012 Pazar saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-Çamlıdere Şekerspor Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü Bayrampaşaspor–Kırklarelispor Denizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor Eyüpspor–İnegölspor Kızılcahamamspor A.Ş.-Gaziosmanpaşa Tokatspor- Alanyaspor Yeni Malatyaspor- Ofspor.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim