Temsilcimizde Yaser ilkyarıyı kapatırken, Abdullah ve Serbay'ın sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca YusufAkyel ise kart cezalısı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlıtemsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 13. haftasında kendi saha ve seyircisiönünde oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarına aralıksız devamediyor. Teknik Direktör Salih Eken ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilenantrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcularımız dar alandapas çalışması ve kısa süreli kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada taktikbir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Dün öğleden sonra KonyaBüyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda yaptığı tek antrenmanla geridebırakan yeşil-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan YaserHacımustafaoğlu ve İnegölspor ile deplasmanda oynanan maçta belinden sakatlananSerbay Yağız antrenmana katılmadı. Tedavisine devam edilen ve yaklaşık 2 haftasonra takıma katılması beklenen Abdullah Çoban takımla yaptığı koşuçalışmasının ardından kendisine hazırlanan özel program dahilinde güçlendirmeçalışmalarını sürdürdü.

Hazırlıklarını galibiyetparolası ile sürdüren Anadolu Selçukluspor, evinde oynayacağı maçı kazanarakmoral bulmak ve kötü gidişe dur demek istiyor. Çalışmalarını bugün yapacağıantrenmanla tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı ter idmanınınardından kampa girerek Çamlıdere Şeker maçını beklemeye başlayacak. Sakatlığınedeniyle tedavisine başlanılan Serbay Yağız’ın durumu belirsizliğini korurken,kart cezalımız Yusuf Akyel’da Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasındaoynayamayacak. Yeşil-beyazlılarda Ahmet Sabri Fener, İlhan Aydoğdu ve RıdvanSağlam ise 3 ‘er sarı kart ile sınırda yer alıyor.

Öte yandan yeşil-beyazlıyönetim kurulu resmi internet sitesinden bir mesaj yayınlayarak PankobirlikGenel Beaşkanı Recep Konuk'a teşekkür etti. Yönetim Kurulu'nun mesajı şöyle:“Anadolu Selçukluspor’umuzun deplasman seyahatlerinde ve özellikle de şehiriçinde antrenman ulaşımında kullanımına başladığımız Otobüsümüzü yenigörünümüyle takımımıza kazandıran Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı vePankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a Kulübümüz adına teşekkür ederiz”Beyaz Grup’ta 13. haftanın maçlarıise şu şekilde: 25 Kasım 2012 Pazar saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-ÇamlıdereŞekerspor Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü Bayrampaşaspor–KırklarelisporDenizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor Eyüpspor–İnegölsporKızılcahamamspor-Gaziosmanpaşa Tokatspor- Alanyaspor Yeni Malatyaspor- Ofspor.

Anadolu Selçukluspor TeknikDirektörü Salih Eken, tek hedeflerinin Çamlıdere Şekerspor’u yenerek moralbulmak ve yeniden kazanan bir ekip görüntülerine bürünmek oldağunu söyledi. Buhafta kazanıp üç puan almak ve üç haftalık aradan sonra taraftarları mutluetmek istediklerini belirten Eken; “Bu amaç için hazırlanıp o güzel günlerimizegeri dönmek istiyoruz. Birkaç haftadır önemli eksiklerimiz var. Maç öncesigolcümüz Yaser’de sakatlandı ve ilk yarının kalan maçlarında bizimleolamayacak. Yaser çok farklı stili olan ve faydalı oyuncumuzdu. Onun olmayışıtakım içinde bizi santrafor arayışına itti. Onun yerini oynayanarkadaşlarımızda verdiğimiz görevleri yerine getirdi ancak eksikliğinihissettik. Takımın içinden kalan haftalar için yeni bir santrafor çıkarıpeksikliği kapatmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim