Yeşil-beyazlılarda Kenan Karışık,Ali Kafadar ve Doğan Şahin süresiz kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlıtemsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 12. haftasında yarın lig 2.'siİnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ofspor'a mağlup olarak üstüste 3 haftada puan kaybı yaşamaya devam eden yeşil-beyazlılar, ara vermedenbaşladığı hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve sabah saatlerinde zorlu maç içinBursa'ya hareket edecek.

Yeşil-beyazlıların dün yaptığı çalışmada Ofspor karşılaşmasındailk on birde mücadele eden futbolcular Büyükşehir Belediyesi Atatürk stadyumundakoşu yaptı. Kalan diğer futbolcular öğleden sonra Cumhuriyet sahasında Teknikdirektör Salih Eken gözetiminde çalıştı. Sakatlığı devam eden Abdullah Çobantakımdan ayrı koştu. Koşu ve Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2ile devam etti. 10 dakikalık çıkış koşuları yapan takım son bölümde ise yarısahada çift kale maç yaptı. Ayrıca Teknik heyetin raporu doğrultusundafutbolculardan Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin süresiz kadro dışıbırakıldı. Bu isimlerin kadro dışı kalmaları nedenleri ile ilgili henüz biraçıklama yapılmadı.

11. haftaya lider giren Balıkesirspor, Gaziosmanpaşa'yı evinde 1-0mağlup etti ve 22 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Lig ikincisiİnegölspor ise Bayrampaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 21 puanla yerinikorudu. Çamlıdere Şekerspor'u 1-0 mağlup eden Kırklarelispor 18 puanla 3.sıraya yükseldi. Ligin 4. sırasında bulunan kızılcahamam ise deyim yerindeysecepten yemeye devam etti. Uzun süre liderlik kolduğunda oturan KızılcahamamAltay ile kendi saha ve seyircisi önünde 3-0 berabere kaldı ve puanını 18'eçıkarttı. İskenderun Demir Çelikspor'u evinde 4-1 mağlup eden Yeni Malatyasporise puanını 17 yaptı ve temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un bir sıra üstüneçıkarak 5.'liğe yerleşti.

12. HAFTA  HAKEMLER AÇIKLANDI

Spor Toto 2. Lig'de 12. hafta maçlarınıyönetecek hakemler açıklandı. Anadolu Selçukluspor'un Bursa deplasmanındaoynayacağı karşılaşmayı Elbay Aydemir yönetecek. Türkiye Futbol FederasyonuMerkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de tamamı yarınoynanacak ve saat 13.30'da başlayacak 12. hafta maçlarında görevli hakemlerşunlar: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Denizli Belediyespor: Emre Yıldırımİskenderun Demir Çelikspor-Balıkesirspor: Adnan Güngördü Körfez Futbol Kulübü-YeniMalatyaspor: Emre Kosif Ofspor-Eyüpspor: Adem Sarıtaş İnegölspor-AnadoluSelçukluspor: Erbay Aldemir Çamlıdere Şekerspor-Bayrampaşaspor: Serkan ÖzkanAltay-Tokatspor: Sinan Cem İyihuylu Alanyaspor-Kızılcahamamspor: Mehmet FatihGökçe Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Ünyespor: Volkan AlabaşBozüyükspor-Polatlı BUGSAŞ Spor: Gökhan Güneşer Bandırmaspor-Tarsus İdmanyurdu:Erdoğan Özkaya Hatayspor-Sarıyer: Yavuz Çetin Nazilli Belediyespor-Giresunspor:Cihan Burgan Pendikspor-Sakaryaspor: Öner Fırat Turgutluspor-Tepecikspor: MesutÇarık Fethiyespor-Çankırıspor: Osman Yiğit Uzer.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, üst üstealdığımız kötü sonuçlarla, liderlik ile birlikte moralimizi de kaybettik.Liderlik koltuğuna oturacak olmalarının takım üzerinde strese neden olduğunuifade eden Eken; “Son üç haftana bu nedenle kötü sonuçlar aldığımızıdüşünüyorum. Şimdi tek hedefimiz zorlu İnegöl deplasmanından istediğimiz oyunve skoral dönmek. Bunun için çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaşadığımızmoral bozukluğunu üzerimizden atmak için çaba gösterdik. İnşallah yarın buolumsuzluğu sahaya yansıtmaz ve kaliteli futbolumuzu oynamaya devam ederiz. Buoyunumuzu golle sonuçlandırmak için mücadele edeceğiz. Son haftalardayaşadığımız en büyük sıkıntı da bu. Bunu çözdüğümüz zaman istediğimizi alarakevimize döneceğimize inıyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim