Yeşil-beyazlılarda İzmir yolculuğu bugün başlıyor.Temsilcimizin tek hedefi 3 puan

TFF 2. Lig BeyazGrup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yarınİzmir'de lig ikincisi Altay ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanınhazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugünİzmir'e gidecek. Sabah saatlerinde bir araya gelecek olan Anadolu Selçukluspor,Kulüp 2. Başkanı Zekeriya Mızrak'ın kafile başkanlığında yola çıkacak ve İzmirYıldızhan Otel'de kampa girecek. Yeşil-beyazlılar burada yapacağı ter idmanınınardından zorlu maçın saatini beklemeye başlayacak.

Evinegalibiyetle dönerek zirve yarışından kopmamanın hesaplarını yapan temsilcimizdeönemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sonu liderKızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, Tokatkarşısında aldığı galibiyetle bir taraftan yenilginin telafisini yaparken birdiğer taraftan da ligin zirvesinden kopmadı. Lig'in zirvesinde bulunanKızılcahamamspor ile temsilcimiz arasındaki puan farkı ise 7. AnadoluSelçukluspor, aldığı bu skorla puanını 8'e çıkartırken ligin 5. sırasınayükseldi.

Ligin6. haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu.Merkez Hakem Kurrulu'ndan yapılan açıklamaya göre yeşil-beyazlıların İzmirdeplasmanında Aytal ile oynayacağı karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesi ulusalhakemlerinden Ekrem Gergin yönetecek. Gergin'in yardımcılığını Felat Tekeş veŞaban Azizoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yavuz Çetin.Karşılaşmanın orta hakemi Ekrem Gergin, geçtiğimiz sezonlarda konya Şekersporismi ile mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un toplam 4karşılaşmasını yönetti. Biri Türkiye Kupa'sı maçı olmak üzere yeşil-beyazlılar,bu dört maçta iki galibiyet bir beraberlik birde yenilgi aldı. Temsulcumuz ligmaçlarında Ofspor ile 0-0 berabere kalırken, Tepecikspor'u 1-0,Zeytinburnuspor'u ise 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar Türkiye Kupası maçındaise manisaspor'a 1-0 yenildi.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig'e 6. haftamaçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de tamamı yarın saat 15.00'de başlayacak 6.hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Kırklarelispor(İstanbul Gaziosmanpaşa) İskenderun Demir Çelikspor-Çamlıdere Şekerspor(İskenderun 5 Temmuz) Körfez Futbol Kulübü-İnegölspor (İsmetpaşa) DenizliBelediyespor-Balıkesirspor (Denizli Atatürk) Kızılcahamamspor-Yeni Malatyaspor(Kızılcahamam İlçe) Tokatspor-Eyüpspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Altay-AnadoluSelçukluspor (Alsancak) Alanyaspor-Bayrampaşaspor (Alanya Oba) Kırmızı Grup:İstanbul Güngörenspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor (Mimar Yahya Baş)Bozüyükspor-Pendikspor (Bozüyük İlçe) Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor(Bandırma 17 Eylül) Ünyespor-Polatlı BUGSAŞ Spor (Ünye İlçe) Çankırıspor-Tarsusİdmanyurdu (Çankırı Atatürk) Tepecikspor-Sarıyer (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)Turgutluspor-Giresunspor (Turgutlu 7 Eylül) Fethiyespor-Sakaryaspor (Fethiyeİlçe).

AnadoluSelçukluspor’da Altay maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladı.Yeşil-beyazlıların başarılı isimlerinden Rıdvan Sağlam geçen hafta Tokatsporkarşısında aldıkları galibiyetin artık geride kaldığını söyledi. Şimdi tekhedeflerinin İzmir'den üç puanla dönmek olduğunu ifade eden Rıdvan; “Farklı birskorla sahamızda galip gelmenin sevincini yaşadık geçtiğimiz hafta. Ancak o maçartık geride kaldı. Önümüzde zorlu bir Altay maçı var. Deplasmanda rakibimizintaraftarının da desteği ile baskı kurmaya çalışacağını biliyoruz. Ancakyakalanan ivmeyi orada da sürdürmek adına deplasmandan galip ayrılmakistiyoruz. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. İnşallah bunu dabaşararak Konya'ya döneriz” dedi.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim