Gerilimi yüksek olması beklenen karşılaşmada Anadolu Selçukluspor'un kaybetmesi durumunda ligde kalma yolunda büyük bir darbe alacak. Anadolu Kartalı kazanırsa eğer çok önemli bir avantaj elde edecek.  Sezonun en kilit maçlarından birine çıkacak olan Konya Anadolu Selçukluspor maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncularından muzdarip. 

CEZALILAR CAN SIKIYOR

Anadolu Selçukluspor'da Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'un 27. hafta karşılaşmasında deplasman da oynayacağı Tarsus İdman Yurdu mücadelesinde üç futbolcu kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

 Anadolu Kartalı'nın geçtiğimiz hafta sonunda iç sahada oynadığı Dardanelspor karşılaşmasında sarı kart gören ve bu sezon 4. sarı kartlarına ulaşan Emre Köksal ile Aydın Kuzu ve yine Dardanelspor mücadelesinde kırmızı kart gören Gökay Işıtan,   yarın deplasmanda oynanacak Tarsus İdman Yurdu mücadelesinde forma giyemeyecek.

MAÇIN HAKEMİ BORA BUDAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Tarsus Burhanettin Kocamaz stadyumunda yarın saat 13.30'da Anadolu Selçukluspor ileTarsus İdman Yurdu arasında oynanacak karşılaşmayı Bora Budak yönetecek. Budak'ın yardımcılıklarını Mehmet Camer Karataş ve Ünal Doğru yaparken karşılaşmanın 4. hakemi ise Belgin Kumru.

SPOR SERVİSİ

Gaziosmanpaşa-Çankırıspor

İnegölspor-Yeni Malatyaspor

Kırklarelispor-Gümüşhanespor

Turgutluspor-Kartalspor

Dardanelspor-Hatayspor

Aydınspor 1923-Tokatspor

Pendikspor-Giresunspor

Göztepe-Sarıyer

Editör: TE Bilişim