Temsilcimizin tek hedefi kazanarak zirve yarışını sürdürmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 11. haftasında bugün Trabzon temsilcisi Ofspor'u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Kayseri bölgesi ulusal hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılığını Süha Adıyaman ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaymanın dördüncü hakemi ise Egemen Eren. Anadolu Selçukluspor ile Ofspor arasındaki zorlu mücadelede düdük çalacak olan orta hakem  Abdulkadir Bitigen, yeşil-beyazlıların ilk kez bir maçında görev yapacak.
Körfez Futbol Kulübü deplasmanında alınan 1-0'lık yenilgi ile evine moralsiz dönen ve çalışmalarına aralıksız başlayan yeşil-beyazlılar, kısa bir hazırlık döneminin ardından dün çalışmalarını tamamladı ve zorlu maçın saatini beklemeye başladı. Anadolu Selçukluspor'un tek hedefi evinde kazanarak iki haftalık kaybın telafisini yapmak. Temsilcimizde sakatlıkları devam eden futbolculardan M. Abdullah Çoban ve Feyyaz Belen Offspor maçında forma giyemeyecek. Çenesinde çatlak oluşan ve Körfez Futbol Kulübü maçında riske edilmeyen Yaser Hacımustafaoğlu ile Körfez maçında arka adelesinde çekme olan Kenan Karışık’ın durumları maç saatinde netlik kazanacak. Körfez Futbol Kulübü maçında sarı kart cezalısını tamamlayan savunma oyuncu Uğur Bulut ise Offspor maçında takımdaki yerini alacak..
Anadolu Selzukluspor, üst üste iki haftada 5 puan birden kaybetti. Temsilcimiz bu sonuçla 16 puanda kaldı ve ligin 4. sırasına geriledi. Bir başka deyişle yeşil-beyazlılar, Balıkesir'in 19 puanla liderliğini sürdürdüğü ligde zirveye oturma şansını elinin tersi ile itmiş oldu. Ligin 10. haftası ise birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Zorlu haftada 5 karşılaşma berabere sonuçlanırken, iki maçı ev sahibi takımlar kazandı. Bir maç ise konuk ekibin galibiyeti ile sona erdi.  Ayrıca geride kalan maçların ardından en az golün atıldığı hafta ise 10. hafta oldu. Zorlu mücadeleler sonunda takımlar rakip filelere sadece 9 gol bıraktı. 10. haftada herabere biten maçlar arasında en çok 0-0'lık sonuç göze çarptı. 4 maç bu skorla biterken bir maç ise 1-1 sona erdi. Bir başka deyişle 2. Lig Beyaz Grup'ta en kısır hafta geride kaldı. Ligin 11.haftası  bugün oynanacak. Saat 13.30'da başlayacak olan maçlar ise şöyle: Kırklarelispor-Çamlıdere Şekerspor, Bayrampaşaspor-İnegölspor, Anadolu Selçukluspor-Ofspor, Eyüpspor-Körfez Futbol Kulübü, Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor, Balıkesirspor-Gaziosmanpaşaspor, Denizli Belediyespor-Alanyaspor, Kızılcahamamspor-Altay.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig'de tamamı bugün saat 13.30'da başlayacak 11. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Beyaz Grup Kırklarelispor-Çamlıdere Şekerspor: Erkan Engin Bayrampaşaspor-İnegölspor: Özgür Sepin Anadolu Selçukluspor-Ofspor: Abdulkadir Bitigen Eyüpspor-Körfez Futbol Kulübü: Hüseyin Altıntaş Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor: Bora Budak Balıkesirspor-Gaziosmanpaşaspor: İbrahim Süslü Denizli Belediyespor-Alanyaspor: Emre Malok Kızılcahamamspor-Altay: Ali Şükrü Beldüz Kırmızı Grup Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Pendikspor: Özer Özden Sakaryaspor-Nazilli Belediyespor: İbrahim Halil İleri Giresunspor-Hatayspor: Hakan Akmısır Sarıyer-Bandırmaspor: Mustafa Yılmaz Tarsus İdmanyurdu-Bozüyükspor: Serkan Ergün Polatlı BUGSAŞ Spor-İstanbul Güngörenspor: Ömer Faruk Ocak Ünyespor-Fethiyespor: Burak Cem Tahiroğlu Çankırıspor-Turgutluspor: Ercan Hellaç.
SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilişim