Üst üste aldığı iyi sonuçlarla ligin ikinci sırasına kadar yükselen Anadolu Selçukluspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi zirveye tutunmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor  9. hafta maçında bugün İskenderun Demir Çelikspor'u konuk ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında Mehmet Fatih Gökçe görev yapacak. Mehmet Fatih Gökçe'nin yardımcılığını Hüsnü Emre Çelimli ve Can Savaşan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Avcı. Geçtiğimiz hafta ilk deplasman galibiyetini alarak ligin ikinci sırasına yerleşen yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak zirveye tutunmak.
Anadolu Selçukluspor ve İskenderun Demir Çelikspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmada görev yapacak olan orta hakem Mehmet Fatih Gökçe yeşil-beyazlıların üçüncü kez bir maçını yönetecek. Geçtiğimiz sezonlarda Konya şekerspor adı ile mücadele ettiği ligde temsilcimiz Mehmet Fatih Gökçe ile 2 galibiyet birde yenilgi aldı. Anadolu Selçukluspor, bu maçlarda 1461 Trabzon'a 3-0 mağlup olurken, MKE Kırıkkalespor'u 1-0, Türk Telekomspor'u ise 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Son antrenmanını yaparak dün Bera Otelde kampa giren Anadolu Selçukluspor’da Feyyaz Belen dışında eksik bulunmuyor.Diz yan bağından sakatlığı bulunan Feyyaz Belen, hafta içi yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı düz koşular yaparak haftayı tamamladı. Teknik direktör Salih Eken 18 kişilik maç kadrosunu belirledi. 18 Kişilik Kadromuz’da şu isimler bulunuyor: “Ahmet Sabri Fener, Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, Volkan Fındıklı, Uğur Bulut, Can Demir Aktav, Mehmet Abdullah Çoban, Serbay Yağız, Rıdvan Sağlam, Abdülkerim Kılıç, Serhat Mermer, Kenan Karışık, Yusuf Akyel, Ahmet Önay,Yaser Hacımustafaoğlu, Ali Kireç ve İlhan Aydoğdu”
Anadolu Selçukluspor'un Lig'in 9. haftasında  ağırlayacağı İskenderun Demir Çelikspor, 12 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. İskenderun, 15 puanla 2. sırada bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz karşısında kazanarak ligin zirvesi için iddialı bir konuma gelmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor ise zorlu haftanın ardından liderlik koltuğuna gözünü dikmiş durumda. Geride kalan 8 haftada Anadolu Selçukluspor, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve birde yenilgi alırken, İskenderun Demir Çelikspor ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1'de beraberlik aldı. Ligde temsilcimiz 8 karşılaşma oynarken, bir haftayı bay geçen İskenderun'un ise 1 maç eksiği bulunuyor.  Öte yandan geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor adı ile mücadele ettiği ligde İskenderun Demir Çelikspor ile aynı grupta yer Anadolu Selçukluspor, zorlu rakibine her iki maçta da üstünlük sağlayamadı. İskenderun'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanırken, Konya'da oynanan maçı ise Anadolu Selçukluspor, 1-0 kaybetti.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, İskenderun Demir Çelikspor’un güçlü bir rakip olduğuna dikkat çekti. Belki de sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını  ifade eden Eken; “Kazanırsak daha rahat bir konuma ulaşacağız. Kazanamazsak ta ligin sonu değil. Ama yenemiyorsak yenilmemeliyiz de. Elbette ki amacımız üç puanı almak. Beraberliğe razı olan düşüncemiz yok. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Ancak dediğimiz gibi rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Deplasmanda başarılı bir takımla oynayacağız. Bu güne kadar oynadıkları maçlara baktığımızda bizimle aynı durumda sayılırlar. Biz gerçek oyunumuzu oynayabilirsek yeneceğimizi düşünüyoruz. Takımızda iki eksiğimiz var. Geçtiğimiz haftada sakatlığı nedeniyle aramızda olamayan Feyyaz ve Semih’in maça yetişmeleri zor gibi görünüyor. Uğur’un hafif sakatlığı var ve tedbiren takımda ayrı çalıştı. Ancak Uğur’un maç gününe kadar iyileşip bizimle oynayacağını düşünüyoruz. Bu maçta taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destekle rakibimizi yenip sıralamada yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.
2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 9. hafta heyecanı bugün yaşanacak. Ligde oynanacak 9. hafta maçlarının programı şu şekilde: Beyaz Grup: Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor (Bağlum Belediye) Kırklarelispor-Ofspor (Kırklareli Atatürk) Bayrampaşaspor-Körfez Futbol Kulübü (Mimar Yahya Baş) Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor (Konya Atatürk) Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor (Eyüp) Yeni Malatyaspor-Alanyaspor (Malatya İnönü) Balıkesirspor-Altay (Balıkesir Atatürk) Denizli Belediyespor-Tokatspor (Denizli Atatürk) Kırmızı Grup: Pendikspor-Nazilli Belediyespor (Pendik) Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Hatayspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) Sakaryaspor-Bandırmaspor (Sakarya Atatürk) Giresunspor-Bozüyükspor (Giresun Atatürk) Sarıyer-İstanbul Güngörenspor (Yusuf Ziya Öniş) Tarsus İdmanyurdu-Fethiyespor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Polatlı BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (Polatlı İlçe) Ünyespor-Tepecikspor (Ünye İlçe).
SPOR SERVİSİ 
Editör: TE Bilişim