Yeşil-beyazlıların hedefi 3 puanla dönmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 12. haftasında bugün lig 2.'si İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.  İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 13.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Aydın Bölgesi Ulusal hakem Erbay Aldemir yönetecek. Aldemir’in yardımcılığını Erdem Gökalp ve İbrahim Bekler yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Ümit Öztürk.
Karşılaşmanın orta hakemi Erbay Aldemir, geçtiğimiz sezonlarda Konya Torku Şekerspor adı ile mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un iki kez maçında düdük çaldı. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda bir galibiyet birde beraberlik aldı. Ziraat Türkiye Kupası maçında Kasımpaşa iye oynadığı ve Aldemir'in yönettiği karşılaşmayı temsilcimiz 2-1 kazandı. Aadolu Selçukluspor,  ligde ise  Tarsus İdmanyurdu'na 3-1 mağlup oldu.
Dün Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu kafile başkanlığında Bursa İnegöl'e giden ve Angelacoma Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan yeşil-beyazlılarda, sakatlığı devam eden Abdullah Çoban dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda teknik heyetin raporu doğrultusunda futbolculardan Kenan Karışık, Ali Kafadar ve Doğan Şahin süresiz kadro dışı bırakıldı.
Teknik direktör Salih Eken 18 kişilik maç kadrosunu belirledi. 18 Kişilik Kadro’da şu isimler bulunuyor: Deniz Yıldırım, Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, Uğur Bulut,Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, Göktuğ Uzunoğlu, Rıdvan Sağlam, Abdülkerim Kılıç, Serhat Mermer, Yusuf Akyel, Ahmet Önay, Aykut Uluç, Ali Kireç, İlhan Aydoğdu Muhammet Cihat Kocatürk ve Emre Akdağ.
12. HAFTA HEYECANI BUGÜN
Spor Toto 2. Lig'e 12. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de tamamı bugün oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak 12. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Denizli Belediyespor (Gaziosmanpaşa) İskenderun Demir Çelikspor-Balıkesirspor (İskenderun 5 Temmuz) Körfez Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor (İsmetpaşa) Ofspor-Eyüpspor (Of İlçe) İnegölspor-Anadolu Selçukluspor (İnegöl İlçe) Çamlıdere Şekerspor-Bayrampaşaspor (Bağlum Belediye) Altay-Tokatspor (Alsancak) Alanyaspor-Kızılcahamamspor (Alanya Oba). Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Ünyespor (Mimar Yahya Baş) Bozüyükspor-Polatlı BUGSAŞ Spor (Bozüyük İlçe) Bandırmaspor-Tarsus İdmanyurdu (Bandırma 17 Eylül) Hatayspor-Sarıyer (Reyhanlı Tayfur Sökmen) Nazilli Belediyespor-Giresunspor (Nazilli İlçe) Pendikspor-Sakaryaspor (Pendik) Turgutluspor-Tepecikspor (Turgutlu 7 Eylül) Fethiyespor-Çankırıspor (Fethiye İlçe)
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, üst üste aldığımız kötü sonuçlarla, liderlik ile birlikte moralimizi de kaybettik. Liderlik koltuğuna oturacak olmalarının takım üzerinde strese neden olduğunu ifade eden Eken; “Son üç haftana bu nedenle kötü sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Şimdi tek hedefimiz zorlu İnegöl deplasmanından istediğimiz oyun ve skoral dönmek. Bunun için çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Yaşadığımız moral bozukluğunu üzerimizden atmak için çaba gösterdik. İnşallah yarın bu olumsuzluğu sahaya yansıtmaz ve kaliteli futbolumuzu oynamaya devam ederiz. Bu oyunumuzu golle sonuçlandırmak için mücadele edeceğiz. Son haftalarda yaşadığımız en büyük sıkıntı da bu. Bunu çözdüğümüz zaman istediğimizi alarak evimize döneceğimize inıyorum” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim