Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 13. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çamlıdere Şekerspor ile karşı karşıya geliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Anadolu Selçukluspor ile Çamlıdere Şekerspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmayı Denizli bölgesi ulusal hakemlerinden Özkan Çeliker yönetecek.Çeliker’in yardımcılığını Özmen Atalay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ulaş Aksoy. Karşılaşmada görev yapacak olan orta hakem Özkan Çeliker, ilk kez Anadolu Selçukluspor'un bir maçını yönetecek.
Yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak ve kötü gidişe dur demek istiyor. Sakatlığı nedeniyle tedavisine başlanılan Serbay Yağız ve takımla birlikte düz koşular yaparak haftayı kapatan Abdullah Çoban'ın durumu belirsizliğini korurken, kart cezalısı Yusuf Akyel ve ilk yarıyı kapatan Yaser Hacımustafaoğlu Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasında oynayamayacak. Yeşil-beyazlılarda Ahmet Sabri Fener, İlhan Aydoğdu ve Rıdvan Sağlam ise 3 ‘er sarı kart ile sınırda yer alıyor.
Bugün oynanacak zorlu karşılaşmada karşı karşıya gelecek olan Anadolu Selçukluspor ve Çamlıdere Şekerspor, zorlu haftadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, haftalardır yaşadığı düşüşşe bu maçta son vermek ve moral bulmak amacı ile üç puan hedefliyor. Ligin alt sıralarında bulunan Çamlıdere ise çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar geride kalan 12 haftanın ardından 16 puanla 9. sırada yer alıyor. Çamlıdere Şeker ise 10 puanla 13. sırada. Temsilcimiz bu zorlu periyotta rakep kalelere 12 gol atarken filelerinde ise 10 gol gördü. Çamlıdere Şekerspor ise 8 gol atarken 12 gol yedi.
13. HAFTA BUGÜN SONA ERECEK
Spor Toto 2. Lig'e 13. hafta maçları dün başladı. Beyaz Grup'ta Bayrampaşaspor-Kırklarelispor, Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü, Tokatspor-Alanyaspor, Kırmızı Grup'ta ise Polatlı BUGSAŞ Spor-Bandırmaspor, Ünyespor-Bozüyükspor, Giresunspor-Pendikspor, Sarıyer-Nazilli Belediyespor karşılaşmaları dün oynandı. Ligde bugün oynanacak maçların programı ise şöyle: Beyaz Grup: Denizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor (Doğan Seyfi Atlı)Kızılcahamamspor-Gaziosmanpaşaspor (Kızılcahamam İlçe) Anadolu Selçukluspor-Çamlıdere Şekerspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) Eyüpspor-İnegölspor (Eyüp) Yeni Malatyaspor-Ofspor (Malatya İnönü) Kırmızı Grup: Tarsus İdmanyurdu-Hatayspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Sakaryaspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor (Sakarya Atatürk) Çankırıspor-İstanbul Güngörenspor (Çankırı Atatürk) Tepecikspor-Fethiyespor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu).
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim