Kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor'a mağlup olakar üst üste 8.puan kaybını yaşayan Anadolu Selçukluspor, ligin 6. sırasına geriledi.Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynayacağı İnegöl maçının hazırlıklarına başladı. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlıtemsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 11. haftasında geçtiğimiz gün kendisaha ve seyircisi önünde kan kaybetmeye devam etti. Arka arkaya girdiği golpozisyonlarını değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar evinde ağırladığı Ofspor'a3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Zirve mücadalasi veren Anadolu Selçukluspor,aldığı bu sonuçla sevenlerini üzmeye devam ederken ligde de 16 puanda kaldı veligin 6. sırasına geriledi. Haftaya 4. sırada giren temsilcimiz Kırklareli veYeni Malatya'nın aldığı galibiyetlerde iki basamak birden geriye düştü. Birbaşka deyişle son iki haftada kaybedilen 8 puan yeşil-beyazlılara pahalıya maloldu. Bir taraftan temsilcimizin liderlik hesaplarını tutmazken, bir diğertaraftan da yarıştan uzaklaştı. Yeşil-beyazlılar ligin 12.haftasındadeplasmanda Bursa temsilcisi İnegölspor ile karşılaşacak. Lig ikincisi ileönemli bir sınava çıkacak olan temsilcimiz hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ligin 11. hagtası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu.Haftaya lider giren Balıkesirspor, Gaziosmanpaşa'yı evinde 1-0 mağlup etti ve22 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Lig ikincisi İnegölspor iseBayrampaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve 21 puanla yerini korudu. ÇamlıdereŞekerspor'u 1-0 mağlup eden Kırklarelispor 18 puanla 3. sıraya yükseldi. Ligin4. sırasında bulunan kızılcahamam ise deyim yerindeyse cepten yemeye devametti. Uzun süre liderlik kolduğunda oturan Kızılcahamam Altay ile kendi saha veseyircisi önünde 3-0 berabere kaldı ve puanını 18'e çıkarttı. İskenderun DemirÇelikspor'u evinde 4-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor ise puanını 17 yaptı vetemsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un bir sıra üstüne çıkarak 5.'liğe yerleşti.

Anadolu Selçukluspor’un da yer aldığı Beyaz Grup'ta alınansonuçlar ve önümüzdeki hpafta maçları ise şu şekilde: Anadolu Selçukluspor 0–3Ofspor Balıkesirspor 1–0 Gaziosmanpaşa Kırklarelispor 1–0 Çamlıdere ŞekersporBayrampaşaspor 0–1 İnegölspor Kızılcahamamspor 3–3 Altay Yeni Malatyaspor 4–1İskenderun Demir Çelikspor Denizli Belediyespor 0–1 Alanyaspor Eyüpspor 1–0Körfez Futbol Kulübü 12.hafta maçları: İnegölspor-Anadolu SelçuklusporAlanyaspor-Kızılcahamamspor Altay-Tokatspor Çamlıdere Şekerspor-BayrampaşasporGaziosmanpaşa-Denizli Belediyespor İskenderun Demir Çelikspor-BalıkesirsporKörfez Futbol Kulübü-Yeni Malatyaspor Ofspor-Eyüpspor.

SPOR SERVİSİ


Editör: TE Bilişim