Yeşil-beyazlıların hedefi evine puanlarla dönmek

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 6. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor'u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek ara verdiği çıkışına devam eden yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı. Sabah saatlerinde bir araya gelen Anadolu Selçukluspor, kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Öğleden sonra ise topla yaptığı antrenmanlarla günü tamamladı. Dün yapılan idmanlar öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren teknik adam Salih Eken, başarılı performanslarından dolayı oyuncularını kutladı. Ayrıca teknik adam Eken, henüz yolun başında olduklarını ve zorlu maratona tempolarını düşürmeden devam etmeleri geriktiği konusunda oyuncularına temkinlerde bulundu.
Lider Kızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, Tokat karşısında aldığı galibiyetle bir taraftan yenilginin telafisini yaparken bir diğer taraftan da ligin zirvesinden kopmadı. Lig'in zirvesinde bulunan Kızılcahamamspor ile temsilcimiz arasındaki puan farkı ise 7. Anadolu Selçukluspor, aldığı bu skorla puanını 8'e çıkartırken ligin 5. sırasına yükseldi. İzmir deplasmanında Altay maçını kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Lig'in 6. haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: 14 Ekim 2012 15:00 Gaziosmanpaşa-Kırklarelispor, 14 Ekim 2012 15:00 İskenderun Demir Çelikspor-Çamlıdere Şekerspor, 14 Ekim 2012 15:00 Körfez Futbol Kulübü-İnegölspor, 14 Ekim 2012 15:00 Denizli Belediyespor-Balıkesirspor, 14 Ekim 2012 15:00 Kızılcahamamspor-Yeni Malatyaspor, 14 Ekim 2012 15:00 Tokatspor-Eyüpspor, 14 Ekim 2012 15:00Altay-Anadolu selçukluspor, 14 Ekim 2012 15:00 Alanyaspor-Bayrampaşa.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, önümüzdeki hafta sonu Altay karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Rakiplerinin zirve hesapları yaptığını ve ikinci sırada yer aldığını belirten Eken; “Bizde genç ve kaliteli bir ekibiz. Bunu 5 haftadır ortaya koyduğumuz istikrarlı futbolla ıspatladık. Henüz yeni olmamıza rağmen mücadeleci görüntümüz ve bunu skora yansıtma çabalarımız yavaş yavaş ekillenmeye başladı. Bu nedenle hafta sonu oynanacak olan maç her iki takımın da kazanmak istedği ibir karşılaşma olacak. İzmir'de gülen taraf biz olmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve istediğimizi alarak Konya'ya dönmek ve tüm sevenlerimizin yüzünü ağartmak istiyoruz” diye konuştu.
Spor Toto 2. Lig'de 5. hafta maçları geride kalırker, Beyaz Grup'ta Kızılcahamamspor, Kırmızı Grup'ta ise Kahramanmaraşspor haftayı lider kapattı. Ligin 4. haftasında temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'u 1-0 mağlup eden ve zirveye oturan Kızılcahamamspor, 5. haftada Eyüpspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve 15 puanla liderliğini sürdürdü. 2. sırada bulunan Altay ise Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup ederek 10 puanla takibini sürdürdü. 5. hafta öncesinde 2. sırada bulunan Balıkesirspor ise haftayı bay kapattı ve 10 puanda kalarak ligin 3. sırasına geriledi. Beyaz Grup'ta alınan sonuçlar şöyle: Ofspor-Körfez Futbol Kulübü (2-1) İnegölspor-İskenderun Demir Çelikspor (0-0) Çamlıdere Şekerspor-Gaziosmanpaşa (0-1) Kırklarelispor-Alanyaspor (1-0) Bayrampaşa-Altay (0-2) Anadolu Selçukluspor-Tokatspor (3-0) Eyüpspor-Kızılcahamamspor (1-2) Yeni Malatyaspor-Denizli Belediyespor (1-0)
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim