Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde diri görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Anadolu Selçukluspor, 6. hafta maçında bugün Altay ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Tek hedef galibiyetle dönmek

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, bugün İzmir'de lig ikincisi Altay ile karşı karşıya gelecek. İzmir Alsahcak Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Şanlıurfa Bölgesi ulusal hakemlerinden Ekrem Gerginci yönetecek. Gerginci'nin yardımcılığını Felat Tekeş ve Şaban Azizoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yavuz Çetin.
Karşılaşmanın orta hakemi Ekrem Gerginci, geçtiğimiz sezonlarda konya Şekerspor ismi ile mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un toplam 4 karşılaşmasını yönetti. Biri Türkiye Kupa'sı maçı olmak üzere yeşil-beyazlılar, bu dört maçta iki galibiyet bir beraberlik birde yenilgi aldı. Temsulcumuz lig maçlarında Ofspor ile 0-0 berabere kalırken, Tepecikspor'u 1-0, Zeytinburnuspor'u ise 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar Türkiye Kupası maçında ise manisaspor'a 1-0 yenildi.
Dün sabah saatlerinde İzmir’e giden ve yaptığı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan yeşil-beyazlıların 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı. Deniz Yıldırım, Ahmet Sabri Fener, Fikret Topaloğlu, Rifat Erdem, M.Abdullah Çoban, Uğur Bulut, Volkan Fındıklı, Can Demir Aktav, İlhan Aydoğdu, Serhat Mermer, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Feyyaz Belen, Rıdvan Sağlam, Emre Akdağ, Semih Türe, Yaser H. Mustafaoğlu, Aykut Uluç ve Ali kafadar.
Evine galibiyetle dönerek zirve yarışından kopmamanın hesaplarını yapan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Anadolu Selçukluspor, Tokat karşısında aldığı galibiyetle bir taraftan Kızılcahamam yenilgisinin telafisini yaparken bir diğer taraftan da ligin zirvesinden kopmadı. Lig'in zirvesinde bulunan Kızılcahamamspor ile temsilcimiz arasındaki puan farkı ise 7. Anadolu Selçukluspor, aldığı bu skorla puanını 8'e çıkartırken ligin 5. sırasına yükseldi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig'e 6. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de tamamı bugün saat 15.00'de başlayacak 6. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Gaziosmanpaşaspor-Kırklarelispor (İstanbul Gaziosmanpaşa) İskenderun Demir Çelikspor-Çamlıdere Şekerspor (İskenderun 5 Temmuz) Körfez Futbol Kulübü-İnegölspor (İsmetpaşa) Denizli Belediyespor-Balıkesirspor (Denizli Atatürk) Kızılcahamamspor-Yeni Malatyaspor (Kızılcahamam İlçe) Tokatspor-Eyüpspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Altay-Anadolu Selçukluspor (Alsancak) Alanyaspor-Bayrampaşaspor (Alanya Oba) Kırmızı Grup: İstanbul Güngörenspor-Faturavizyon Kahramanmaraşspor (Mimar Yahya Baş) Bozüyükspor-Pendikspor (Bozüyük İlçe) Bandırmaspor-Nazilli Belediyespor (Bandırma 17 Eylül) Ünyespor-Polatlı BUGSAŞ Spor (Ünye İlçe) Çankırıspor-Tarsus İdmanyurdu (Çankırı Atatürk) Tepecikspor-Sarıyer (Esenyurt Necmi Kadıoğlu) Turgutluspor-Giresunspor (Turgutlu 7 Eylül) Fethiyespor-Sakaryaspor (Fethiye İlçe).
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim