Zirve hesapları yapan yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 16 puanda kaldı ve ligin 9. sırasına kadar geriledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 12. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Bursa temsilcisi İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Son haftalarda 8 puan kaybeden yeşil-beyazlılar, İnegöl'den de yenilgi ile döndü ve kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Anadolu Selçukluspor, zorlu rakibine deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla üst üste 11. puanını kaybederken ligin 9. sırasına kadar geriledi. Temsilcimiz 16 puanda kaldı. Ev sahibi ekip İnegölspor ise aldığı bu sonuçla ligin zirvesine yerleşti.
Puanını 24'e çıkartan İnegöl, haftaya zirvede giren Balıkesir'in İskenderun Demir Çelik'e 1-0 yenilmesi ile yakaladığı şansı iyi kullanmış oldu. Balıkesir 22 puanla 2. sıraya gerilerken, İskenderun ise puanını 19 yaparak 3. sıraya yerleşti. Yeşil-beyazlılar ligin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Çamlıdere Şekerspor'u konuk edecek. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı tek idmanla başlayayacak.
EKEN: OYUNUN HAKKI BU OLMAMALIYDI
‘İnegölspor deplasmanında maça çok iyi başlamamıza rağmen gol atamadık’ diyen Teknik direktör Salih Eken “yediğimiz ilk golden sonra toparlanmamız uzun sürdü. Buda maçın seyrini değiştirdi” dedi. Hakem hatası sonucu oyuncuların bir anlık konsantrasyon kaybı bize pahalıya mal oldu diyen Eken şunları söyledi: “İnegöl’de maça çok iyi başladık. Özellikle ilk yarıda baskılı oynayan, topun kontrolünü elinde tutan taraf bizdik. İlk yarıda yakaladığımız iki net gol şansını değerlendiremedik. Bu fırsatları değerlendirebilseydik maçın seyri çok farklı olacaktı. Ancak maçın ikinci yarısı istediğimiz gibi gitmedi. İkinci yarı başlayalı daha on dakika olmadan maçın hakemi auta çıkan bir topta korner kararı verdi. Dönen topta gol olunca bir anlık konsantrasyon bozukluğu yaşadık. Ardından baskı kurmaya çalıştığımız dakikalarda kontra ataktan ikinci golde gelince demoralize olduk. En kötü 1 puan alabileceğimiz hatta oyun olarak baktığımızda kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Kalan sürede tekrar toparlanmamız zaman aldı. Golümüzüde bulduk ancak yeterli olmadı. Üzgünüz. En kötü berabere kalabileceğimiz 1 puan alabileceğimiz bir müsabakadan puansız ayrıldık. Artık bu maçı unutup çalışmaya başlayacağız. İyi hazırlanıp önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Çamlıdere Şekerspor maçını kazanmak için çalışacağız. Birkaç haftadır süren düşüşümüzü bu maçta sonlandırıp yeniden eski halimizi almamız gerekli. Bu hafta bizim için önemli”
Beyaz Grup’ta 12. haftanın sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları ise şu şekilde İnegölspor 2–1 Anadolu Selçukluspor Alanyaspor 1–0 Kızılcahamamspor Altay 0–0 Tokatspor İskenderun Demir Çelikspor 1–0 Balıkesirspor Körfez Futbol Kulübü 1–1 Yeni Malatyaspor Ofspor 2–1 Eyüpspor Çamlıdere Şekerspor 0–0 Bayrampaşaspor Gaziosmanpaşa 0–0 Denizli Belediyespor 13. Hafta Maçları 25 Kasım 2012 Pazar saat 13:30 Anadolu Selçukluspor-Çamlıdere Şekerspor Balıkesirspor-Körfez Futbol Kulübü Bayrampaşaspor–Kırklarelispor Denizli Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor Eyüpspor–İnegölspor Kızılcahamamspor A.Ş.-Gaziosmanpaşa Tokatspor- Alanyaspor Yeni Malatyaspor- Ofspor.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim