Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ikinci yarının ikinci maçında evindeki ilk maça çıkıyor. Devrenin ilk maçında deplasmanda Pendikspor’a konuk olan ve bu maçtan 1 puanla dönen Yavru Kartal, yarın oynayacağı zorlu karşılaşmadan da puan ve puanlarla ayrılmak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor’da bu maç öncesi eksik oyuncu bulunmazken, konuk Gümüşhanespor, Beyaz Grup’ta 39 puan ile liderliğini sürdürüyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor 22 puan ile ligin 11.sırasında.

YAVRU KARTAL LİDERLİ AĞIRLIYOR

Ligin ilk devresinin son bölümünde güzel bir çıkış yakalayan ve devrenin ilk maçında deplasmandan puanla dönen Konya Anadolu Selçukspor, evinde ikinci yarının ilk maçında çıkacak. Lider Gümüşhanespor’u konuk edecek olan yeşil beyazlılar, bu maçı kazanarak üst sıralarda yer almak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor’un Gümüşhanespor ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak. Konya Atatürk Stadyumu’ndaki mücadeleyi Serkan Ergün yönetirken, yardımcılıklarını Süleyman Yavaşoğlu ve Sinan Bilen yapacak. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

GÜMÜŞHANE HOCA DEĞİŞTİRDİ

Konya Anadolu Selçukspor’un yarın karşılaşacağı Gümüşhanespor takımın başında bir zamanlarda Konyaspor’u da çalıştıran teknik direktör Ziya Doğan’ı getirdi. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta sonu istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışına giren Gümüşhanespor, teknik adam sorununu nihayete erdirdi. Sosyal medyada Gümüşhaneli olan tecrübeli spor adamı Ziya Doğan’ın teknik direktör olarak takımın başına geçmesiyle ilgili yoğun bir baskı oluşturulurken kulüp yönetimi tecrübeli hoca ile anlaşma sağladı. Ziya Doğan, 12 yıl Beşiktaş’ta olmak üzere uzun yıllar futbol camiasının içerisinde yer almış, Beşiktaş, Trabzonspor, Adanaspor, Konyaspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği takımlarında teknik direktör olarak görev yapmış, son olarak geçtiğimiz sezon Kastamonu 1966 takımını çalıştırmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim