Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, beraberlik serisine bağladı. İlk iki maçından 2 puan alan Yavru Kartal, kendi sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş ile de berabere kaldı. Maçın hemen başında duran toptan yediği gol ile geriye düşen Anadolu Selçuk, aradığı golü ikinci yarıda bulabildi. Sertan ile beraberliği yakalayan Kartal, galibiyet golü için yüklenmesine karşın istediğini alamadı. Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, 3.maçından da beraberlik ile ayrıldı ve haftayı 3 puan ile kapattı.

MAÇIN BAŞINDA GERİYE DÜŞTÜ

15 Temmuz Selçuk Üniversitesi sahasında oynanan 3.hafta maçına temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor hızlı başlamasına rağmen, golü bulan ekip Kahramanmaraşspor oldu. Mücadelenin 7.dakikasında sağ kanattan yapılan orta, lacivert kırmızılı takımda Memnun’un önünde kaldı. Düzgün bir vuruş yapan konuk takım oyuncusu, Kahramanmaraşspor 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Yavru Kartal, rakip kalede ataklarını sıklaştırmasına rağmen aradığı golü bulamadı. Özellikle Çağatay Kader, Alpay Cin ve Vedat Saygı ile etkili olmaya çalışan yeşil beyazlı ekipte golü getirecek vuruş yapılamadı. Konya Anadolu Selçukspor’da Sertan Yiğenoğlu bu hafta sol bekte görev yaparken, Teknik Direktör Tayfun Türkmen karşılaşmaya üçüncü bölgede geçtiğimiz hafta iki gol atarak yıldızlaşan Çağatay Kader ile başladı. Pilot takım Selçukspor’da Maksut Taşkıran ve Kadir Kaan ilk yarıda uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalıştı ama gol bulamadı.

GOL İKİNCİ YARININ BAŞINDA GELDİ

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı. Sağ kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde oluşan karambolde kimse topa dokunamadı. Ceza sahası dışından gelen Sertan Yeğenoğlu, rakibine attığı çalım sonrası düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Bu gol ile Yavru Kartal beraberliği yakaladı. Maçın dakikasından sonra ev sahibi takım gol için yükseldi ancak beklenen vuruş bir türlü gelmedi. Özellikle Çağatay Kader girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken, temsilcimiz Selçukspor, ligdeki 3.beraberliğini aldı. Yeşil beyazlılar, ligin 4.hafta maçında Sivas Belediyespor’a konuk olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim