1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 3-1 kazanan yeşil beyazlı takım, puanını 31’e yükseltti. Ancak Anadolu Selçukspor’un kazandığı haftada düşme potasındaki rakiplerinden Fethiyespor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçların ardından temsilcimiz, 16.sırada ve düşme hattının içinde kaldı.

ANADOLU 1-0’DAN DÖNDÜ

32.hafta maçında ligin son sırasında yer alan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk eden Konya Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın 29.dakikasında Baha Kısacık’ın golü ile 1-0 geriye düştü. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıya golle başlayan yeşil beyazlı takım oyuna tekrar ortak oldu. Yavru Kartal’ın beraberlik golünü 47.dakika Samet Bulut attı. Darıca Gençlerbirliği ilk golün etkisindeyken oyunu kontrolüne alan temsilcimiz, 49.dakika Maksut Taşkıran’ın attığı gol ile öne geçti. Bu dakikadan sonra karşılaşmanın halimi olan Konya Anadolu Selçukspor, 82.dakikada Alpay Cin’in attığı gol ile skoru belirledi. Yavru Kartal karşılaşmadan 3-1 galibiyet ile ayrıldı.

DÜŞME POTASINDAN ÇIKAMADI

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, Darıca Gençlerbirliği karşısında 3-1 galip gelmesine rağmen düşme potasından çıkamadı. Aynı gün oynanan maçlarda ateş hattının üzerinde yer alan Fethiyespor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2-1 yendi. Düşme potasına yakın olan takımlarndan Bandırmaspor Baltok ise kendi evinde lig lideri Menemen Belediyespor’a 4-1 yenildi. Bu sonuçların ardından Fethiyespor 32 puanla 14.sırada, Bandırmaspor Baltok 32 puanla 15.sırada, Konya Anadolu Selçukspor 31 puanla 16.sırada yer aldı. Deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-1 yenen Tokataspor ise 30 puanla 17.sırada bulunuyor. 

İLK DÜŞEN DARICA OLDU

Konya Anadolu Selçukspor’un kendi evinde Darıca Gençlerbirliği’ni yenmesi ile ilk düşen takım Darıca oldu. 21 puanda kalan Darıca’nın ligin bitmesine 3 hafta kala düşmesi kesinleşti. Ligin kalan iki haftasında Konya Anadolu Selçukspor, Tokatspor ve Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin son haftasında Fethiyespor ve Bandırmaspor’un birbiri ile oynayacağı karşılaşma ise Yavru Kartal için bir avantaj olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim