Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un da mücadele edeceği TFF 2. Lig'de 2017 - 2018 Sezonu fikstür çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile TFF 2. Lig kulüp temsilcileri katıldı. TFF 2. Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Liglerde 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak. 2017 - 2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. 

İLK HAFTA İÇ SAHADA PENDİK İLE

Fikstür çekiminin yapılması ile temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’un ilk hafta iç sahada Pendikspor ile karşılaşacağı belirlendi. İlk hafta maçlarının ardından yeşil beyazlı takım ligin ikinci haftasında Karadeniz’e Gümüşhanespor deplasmanına gidecek. Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor, Gümüşhanespor Türkiye Kupası’nda grup maçlarında karşı karşıya gelmişti. Konya Anadolu Selçukspor, daha sonra sırası ile Zonguldak Kömürspor ve Kahramanmaraşspor ile mücadele edecek.

YAVRU KARTAL BEYAZ GRUP’TA

2. Lig’de mücadele edecek olan Konya Anadolu Selçukspor, Beyaz Grup’ta yer alıyor. Temsilcimizin rakipleri şu şekilde; Altay, Bandırmaspor, Bugsaş Spor A.Ş., Fatih Karagümrük A.Ş., Fethiyespor, Gümüşhanespor, Hacettepe Spor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Karşıyaka, Kırklarelispor, Nazilli Belediyespor, Niğde Belediyespor, Pendikspor, Sakaryaspor, Silivrispor, Şanlıurfaspor, Zonguldak Kömürspor.

1 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR PENDİKSPOR  

2 GÜMÜŞHANESPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

3 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR ZONGULDAK KÖMÜRSPOR  

4 KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

5 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR ŞANLIURFASPOR  

6 NAZİLLİ BELEDİYESPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

7 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR ALTAY  

8 FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

9 NİĞDE BELEDİYESPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

10 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR FETHİYESPOR  

11 KIRKLARELİSPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

12 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR SAKARYASPOR A.Ş.  

13 SİLİVRİSPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

14 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR BANDIRMASPOR  

15 KARŞIYAKA KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR  

16 KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR BUGSAŞ SPOR A.Ş.  

17 HACETTEPE SPOR KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR

Editör: TE Bilişim