TFF Süper Lig’de 7. Hafta heyecanı dün oynanan karşılaşma ile başladı. Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, zorlu haftada yarın evinde son şampiyon Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Medaş Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat.

ANADOLU KARTALI KAZANMAK İSTİYOR

TFF Süper Lig temsilcimiz Konyaspor yarın evinde zorlu bir mücadeleye çıkacak. Anadolu Kartalı, ligin güçlü ekiplerinden son şampiyon Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar bu zorlu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

İki takım arasında oynanan maçlarda Medipol Başakşehir’in açık üstünlüğü bulunuyor. Konyaspor, güçlü rakibini uzun yıllar yenememiş ve ligdeki en uzun kazanamama serilerinden birine imza atmıştı. Ancak geçen sezon oynanan maçlarda Konyaspor üstünlük kurdu. İstanbul’da oynanan mücadele berabere tamamlanırken ikinci yarıdaki maçı ise Konyaspor 4-3 kazanmayı başarmıştı.

RAKİP SONRADAN TOPARLADI

Tarihinde ilk kez geçen sezonu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir, bu sezona kötü bir başlangıç yapmıştı. Ligde ilk 3 maçını kaybeden İstanbul temsilcisi, Hatayspor, Galatasaray ve Karagümrük’e mağlup oldu.

Göztepe beraberliği ile ilk puanı ile tanışan Başakşehir son 2 haftayı ise galibiyetle kapattı. Rakip Başakşehir bu süreçte Trabzonspor ve Antalyaspor’u yenmeyi başardı.

KONYASPOR YENİDEN ÇIKIŞ ARIYOR

Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor ise son haftalarda düşüşe geçti. Sezona Gençlerbirliği beraberliği ile başlayan Anadolu Kartalı, Beşiktaş’ı yenmiş, Denizlispor ile de golsüz berabere kalmıştı. Yeşil Beyazlılar son 2 haftadan ise 1 puan çıkarabildi. Geçen hafta Gaziantep FK ile karşılaşan temsilcimiz ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

SPOR SERVİSİ  

Editör: TE Bilişim