TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, Pazar günü saat 14.00’te evinde Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadele hakem Ali Palabıyık tarafından yönetilecek. Süper Lig’de son oynadığı 6 mücadelenin 5’ini kaybdedn Anadolu Kartalı bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Yeşil Beyazlılar’ın en büyük kozu taraftarı olacak.

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla bir anda kendini ateş hattında bulan İttifak Holding Konyaspor, Pazar günü evinde oynayacağı Gaziantep maçına diriliş maçı olarak bakıyor. Çaykur Rizespor maçı sonrasında istifa sinyali veren Aykut Kocaman takım, yönetim ile yapılan toplantının ardından devam kararı alırken, bütün hesaplarını bu maçı kazanmak üzerine yapıyor.

Yönetim ve taraftar ise bu maç için olağanüstü hal ilan etmiş durumda. Taraftar grupları Gaziantep maçının son dakikasına kadar takıma destek kararı alırken, yönetim ise maça olan ilgiyi artırma adına hamleler yapacak.

SÖZ FUTBOLCULARDA

Konyaspor taraftarı kötü gidişin ardından eleştiri olarını yönelttiği futbolculardan Gaziantep maçında olumlu reaksiyon bekliyor. Sezon başından beri istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan oyuncuların sorumluluk alarak ne pahasına olursa olsun Gaziantep maçını kazanmasını isteyen Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler, zorlu maçın Anadolu Kartalı için milat olmasını istiyor.

ALİ TURAN DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 haftadır sahalardan uzak kalan İttifak Holding Konyaspor’un deneyimli savunma oyuncusu Ali Turan, Gaziantep FK maçı ile dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş maçı öncesi sakatlanan deneyimli savunmacı Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında forma giyememişti.

Hafta arasnda takımla çalışmalara başlayan Ali Turan, Aykut Kocaman’ın görev vermesi durumunda Gaziantep maçında forma giyebilecek. Milli takımda bulunan genç futbolcu Ali Karakaya, sakatıkları bulunan kaleci Ertuğrul ve Jevtovic’in ise oynaması beklenmiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim