Büyük umutlarla sezona başlayan ancak Yeni Malatyaspor maçı ile başlayan süreçte ardı ardına aldığı mağlubiyetlerle dibe vuran İttifak Holding Konyaspor, Çaykur Rizespor mağlubiyeti ile tam anlamıyla paramparça oldu. Aykut Kocaman’ın istifası konuşulurken, yönetim ve teknik heyetin toplantısından devam kararı çıktı. Şimdi gözler hafta sonu oynanacak Gaziantep FK maçında. Anadolu Kartalı’nın bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. 

Ligde 6 haftadır kazanamayan Yeşil Beyazlılar iç sahada Pazar günü oynayacağı Gaziantep FK maçını kazanarak küllerinden doğmanın hesaplarını yapıyor. Güneydoğu ekibinden alınacak bir galibiyet Konyaspor’u hem puan anlamında hem de psikolojik anlamda oldukça rahatlatacak. Geride kalan zorlu fikstür öncesinde ilk yarının sonuna kadar Konyaspor’a rahat bir nefes aldıracak. 

KOCAMAN’IN MÜDAHALESİ BEKLENİYOR

Kötü sonuçlarla birlikte etkisiz futbolu ile de dikkat çeken Konyaspor’da Gaziantep maçı öncesi nasıl bir tedbir alınacağı merak konusu. Bugün çalışmalara başlayacak olan Konyaspor’da teknik ekibin taktiksel anlamda önemli değişikliklere gideceği, oyundan çok skora yönelik bir planlama yapılacağı gelen bilgiler arasında.

RAKİP DE SIKINTILI BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

Konyaspor’un bu hafta evinde ağırlayacağı Gaziantep FK da sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan Güneydoğu ekibi ilk 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

Sumudica’nın öğrencileri daha sonra büyük bir düşüş içine girdi. Son 8 maçta 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Gaziantep FK sadece 1 kez kazanabildi. Kırmızı Siyahlılar geçen hafta Denizlispor’a evinde 2-1 mağlup oldu. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim