Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bugün yapacağı son antrenmanın ardından Antalya’ya gidecek olan Anadolu Kartalı’nda tek hedef galibiyet. İlk maçında Erzurumspor’u yenerek sezona güzel bir başlangıç yapan Atiker Konyaspor’da Petar Filipovic dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

8 Ağustos 2018 Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda sezonun 2.hafta maçında karşılaşacak Atiker Konyaspor, taktik çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Dün Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti. Antrenman taktik çalışma ile sona erdi. Atiker Konyaspor, bugün 10.00’da yapacağı son idmanın ardından Antalya’ya giderek kampa girecek.

KONYASPOR’DA TEK EKSİK PETAR

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da Antalyaspor maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sakatlanan ve uzun bir sakatlık dönemi geçiren Petar Filipovic, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Oyuncu bu maçın kadrosunda yer almayacak. Kartal’da sakatlığı iyileşen ve ligin ilk haftasında oynanan Erzurumspor maçın sonrada oyuna girerek forma giyen Traore’nin ise Antalyaspor maçında daha uzun süre sahada yer alması bekleniyor. Öte yandan yeni transfer Hurtado’nun kadroda olup olmayacağına Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün karar verecek.

 SON İKİ MAÇ BERABERE BİTTİ

Atiker Konyaspor ile lige transfer ve maddi olarak sıkıntılı bir başlangıç yapan Antalyaspor arasında oynanan son iki Süper Lig karşılaşması berabere sonuçlandı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç 1-1 biterken, bu karşılaşmada Antalyaspor’un golünü ligin ikinci yarısında Konyaspor’da forma giyecek olan Samuel Eto’o atmıştı. İkinci maç ise Antalya’da oynanmış ve karşılaşma 0-0 sona ermişti. Bu maçta Antalyaspor taraftarının Samuel Eto’o gösterdiği dolarlı tepki akıllarda kalmıştı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim