Spor Toto Süper Lig’in 4. Haftasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Keçiörengücü maçının ardından izne çıkan Anadolu Kartalı 2 günlük iznin ardından dün çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Saat 18.00’de teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Denizlispor maçının taktik planlaması gerçekleştirildi. Bugün hazırlıklarına devam edecek olan Yeşil Beyazlılar’da tek hedef galibiyet.

KARTAL ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor 15 Eylül Pazar günü saat 20.00’de deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Sezonun ilk 3 haftasında galibiyet alamayan Konyaspor bu maçı kazanarak hasret kaldığı 3 puanı hanesine yazdırmayı amaçlıyor. Konyaspor ligin ilk 3 maçında Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile berabere kalmıştı.

Son 10 maçından 9’unda sahadan beraberlikle ayrılan Konyaspor’un bir diğer hedefi ise bu beraberlik serisine son vermek. Anadolu Kartalı Süper Lig’de son 18 maçta sadece 1 kez kazanabildi.

DENİZLİSPOR İYİ BAŞLADI

Geçen sezon TFF 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Denizlispor, uzun bir aradan sonra Süper Lig7de mücadele etmeye hak kazanmıştı. Ege temsilcisi sezona da iyi başladı. Sezonun ilk maçında Galatasaray’ı evinde mağlup etmeyi başaran Denizlispor, ardından da Antalyaspor’u deplasmanda yenmişti.

Son olarak Göztepe ile İzmir’de berabere kalan Denizlispor puanını 7’ye yükseltmeyi başardı. İyi bir çıkış yakalayan Denizlispor, Konyaspor’u mağlup ederek üst sıralardaki seyrini sürdürmek istiyor.

TARAFTAR GALİBİYET İSTİYOR

Uzun süredir kazanamayan Konyaspor’da taraftarın sabırsız bekleyişi sürüyor. Sezonun ilk 3 maçında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği sonuçları elde edemeyen Konyaspor’da taraftarlar, Denizlispor maçında bu şanssızlığın kırılmasını istiyor.

Yeşil Beyaz renklere gönül verenler Denizlispor deplasmanından alınacak bir galibiyetin camianın havasını değiştireceğinden emin. Konyaspor, Denizlispor maçının ardından yine bir zorlu deplasmana çıkacak. Anadolu Kartalı İzmir’de Göztepe ile karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim