TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ligin 7. haftasında Pazar günü evinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Anadolu Kartalı, hemen ardından ise Fenerbahçe’ye konuk olacak. Yeşil Beyazlılar bu zorlu fikstürde maçlara iyi hazırlanarak ayakta kalmaya çalışacak. Son 2 haftada sadece 1 puan toplayabilen Konyaspor’un işi zor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Lig’in 7. haftasında M. Başakşehir’i konuk edecek olan Konyaspor, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma ile başladı. Antrenman, topla ve topsuz yapılan çabukluk hareketleri ve 5’e 3 topla oyun ile devam etti. Oyuncular, çift kale maç ile çalışmayı tamamladı.

HAKEM HALİL UMUT MELER

Konyaspor’un zorlu Medipol Başakşehir maçının hakemi de belli oldu. Anadolu Kartalı’nın kritik mücadelesinde hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat.

Süper Lig'de 7. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 7. hafta müsabakalarında görev alacak hakemleri açıkladı.

Ligde 7. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler şöyle:

Yarın: 20.00 Fatih Karagümrük-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Fırat Aydınus)

20.00 Trabzonspor-Kasımpaşa (Tugay Kaan Numanoğlu)

31 Ekim Cumartesi: 13.30 Gençlerbirliği-Gaziantep FK (Turgut Doman), 16.00 Göztepe-Aytemiz Alanyaspor (Volkan Bayarslan), 19.00 Galatasaray-MKE Ankaragücü (Ali Şansalan)

1 Kasım Pazar: 13.30 Çaykur Rizespor-Hes Kablo Kayserispor (Koray Gençerler), 16.00 İttifak Holding Konyaspor-Medipol Başakşehir (Halil Umut Meler), 19.00 Beşiktaş-Yeni Malatyaspor (Atilla Karaoğlan)

2 Kasım Pazartesi: 20.00 Fraport TAV Antalyaspor-Fenerbahçe (Bahattin Şimşek), 20.00 Atakaş Hatayspor-Demir Grup Sivasspor (Yasin Kol)

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim