Spor Toto Süper Lig’de 33. Hafta bugün oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği haftanın açılış maçında temsilcimiz Atiker Konyaspor, Kasımpaşa’ya konuk olacak.  Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda 20.30’da başlayacak olan müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Gökmen Baltacı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak ise Alper Çetin olacak. 

KARTAL 6 PEŞİNDE

11 maç kazanamadıktan sonra Alanyaspor galibiyeti ve Trabzonspor beraberliği ile mental olarak toparlanan Konyaspor’da hedef son 2 maçta 6 puan kazanmak. Sezonu moralli bitirmek isteyen Anadolu Kartalı gözünü Kasımpaşa’ya dikti. Bugün oynanacak zorlu maçta rakibini mağlup etmek isteyen yeşil-beyazlılarda sezonu kapatan oyuncular dışında sarı kart cezalısı olan Jens Jonsson da forma giyemeyecek.

RAKİP AĞIR YARALI

Ligde çıktığı son 5 müsabakada 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan Kasımpaşa, Atiker Konyaspor'u mağlup ederek bu sezon son kez önüne çıkacağı taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. Geride kalan 32 haftada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşayan lacivert-beyazlı takım, 38 puan ve averajla 13. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezalısı David Pavelka ile sakatlığı süren kaleci Ramazan Köse, Atiker Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Lacivert-beyazlı takımda teknik direktör Mustafa Denizli, hedeflerini gerçekleştiremediği gerekçesiyle 2 gün önce görevinden istifa etmişti. Kasımpaşa, kalan iki haftada sahaya yardımcı antrenörler İlyas Öztürk ve Erkan Çoker yönetiminde çıkacak.

KONYASPOR ÜSTÜN

Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında karşılaşacak Kasımpaşa ve Konyaspor 16. kez mücadele edecek. 

Temsilcimiz Atiker Konyaspor’un bugüne kadar oynanan maçlarda rakibine üstünlüğü bulunuyor. Rakibi ile daha önce 15 kez karşılaşan Konyaspor bu maçların 6’sını kazanmayı başardı. Kasımpaşa ise 5 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. İki takım arasındaki 4 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.
Süper Lig’in ilk yarısında Konya’da oynanan mücadeleyi ise Konyaspor 3-2’lik skorla kazanmıştı. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim