TFF Süper Lig’de 10. Hafta heyecanı dün başladı. Birbirinden zorlu ve önemli maçların oynanacağı haftada temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, yarın deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, hakem Bahattin Şimşek tarafından yönetilecek. Şimşek’in yardımcılığını Ali Saygın Ögel ve Mustafa Savranlar yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu.

KARTAL RAKİP TANIMIYOR

Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarını üst üste kaybettikten sonra büyük bir moral çöküntüsü yaşayan İttifak Holding Konyaspor, son haftalarda işleri düzeltti. Deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-0 ile geçen Anadolu Kartalı, ardından da evinde Kasımpaşa’yı mağlup etmeyi başardı. Önceki gün oynanan maçta ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa FK’yı 7-0 ile geçti.

Konyaspor bu serisini Alanyaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Güçlü rakibi karşısında en az 1 puan hedefleyen Yeşil Beyazlılar, kazanması durumunda ise üst sıralar için bir hayli iddialı hale gelecek.

RAKİP LİGİN LİDERİ

İttifak Holding Konyaspor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor ise ligin lideri. Sezona sürpriz bir başlangıç yapan Akdeniz temsilcisi oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik alarak ligin zirvesine kuruldu. Fenerbahçe ile aynı puanda bulunan Alanyaspor’un bir maçı eksik bulunuyor. Alanyaspor geride kalan 8 maçta Sivasspor, Kayserispor, Hatayspor, Galatasaray, Karagümrük ve Antalyaspor’u mağlup etmeyi başarırken, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor ile de berabere kaldı.

KARTAL’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Bir süredir neredeyse kadro kurmakta zorlanan Konyaspor, bazı oyuncularından iyi haberler alsa da hala önemli eksiklere sahip. Ahmet Çalık, Uğur Demirok, Amir Hadziahmetovic, Musa Çağıran, Erdon gibi oyuncuları sağlığına kavuşan Yeşil Beyazlılar’da Alanyaspor karşısında Ömer Ali Şahiner, İbrahim Sehic ve Levan Shengelia forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim