TFF Süper Lig’in 16. Haftası yarın oynanacak maçlarla tamamlanacak. Fenerbahçe’nin evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacağı günde temsilcimiz Atiker Konyaspor Göztepe deplasmanından olacak. İzmir Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve hakem Hüseyin Göçek tarafından yönetilecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Erdem Bayık yaparken, maçın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan.   

Göçek son olarak Konyaspor’un ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı ve 2-1 kaybettiği Trabzonspor maçında düdük çalmıştı. Traore’nin ayağının kırıldığı pozisyonda verdiği karar ile tepki toplayan Göçek’in Konyaspor’un yine kritik bir maçına verilmesi dikkat çekti.

ANADOLU KARTALI 

SERİ PEŞİNDE

Geçen hafta kritik maçta Kardemir Karabükspor’u yenerek düşme hattından bir nebze uzaklaşan Atiker Konyaspor bugün Göztepe maçını kazanarak seriyi sürdürmek istiyor. 14 puanı bulunan Yeşil beyazlılar ilk yarıda toplayabildikleri maksimum puanı toplayarak asıl mücadeleyi ikinci yarıya bırakmak niyetinde.

Konyaspor’da kritik maç öncesi bir çok oyuncunun sakatlığı bulunuyor. Hafta arasında kulüpten yapılan açıklamada, Ali Çamdalı, Kadir Kaan Özdemir, Wilfred Moke ve Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmetovic, Ferhat Öztorun, Moryke Fofana, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak, Abdou Razack Traore ve Jens Jonsson tedavilerine devam edildiği belirtilmişti. Bazı oyuncuların oynayabilecek duruma geldikleri durumlarının bugün netlik kazanacağı öğrenildi.

GÖZTEPE 

Süper Lig'de son 3 maçını kayıpsız geçen Göztepe, bugün Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Ligde Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarını galibiyetle tamamlayan Göztepe, 16. haftaya 27 puanla girdi. Daha önce üst üste 4 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran Göztepe, ikinci kez dört maçlık bir seri yakalamak için bugün saat 20.00'de Bornova Stadı'nda Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Göztepe'de sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ve Adama Traore yarınki maçta forma giyemeyecek. Kaleci Beto, Halil Akbunar ve Rajko Rotman bugün sarı kart görmeleri halinde ilk yarının son haftasında Galatasaray maçında mücadele edemeyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim