Denizlispor ile 0-0 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor’da iç sahadaki galibiyet hasreti sürüyor. Son olarak ilk yarıda Kayserispor’u evinde mağlup eden Anadolu Kartalı, Denigzlispor maçında da istediği sonuca ulaşamadı.

Süper Ligin 21. Hafta maçında Denizlispor ile golsüz berabere kalan İttifak Holding Konyaspor’da iç sahadaki galibiyet hasreti devam etti. Konyaspor  bu sezon taraftarının önünde 10 maça çıktı. Kayseri karşısında galip gelen Konyaspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Gençlerbirliği ,Gaziantep FK ve Denizlispor ile berabere kaldı. Yeni Malatyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarından ise puan çıkartamadı. Anadolu Kartalı, ligde bu sezon aldığı 4 galibiyetten 3’ünü dış saha maçlarında alması dikkati çekiyor. Temsilcimiz, evinde gol yollarında da büyük sorun yaşıyor. İttifak Holding Konyaspor, iç saha maçlarında 5 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü. 

KARTAL GOL DE ATAMIYOR

Sahasında kazanamayan Konyaspor rakiplerine gol atmakta da çok zorlanıyor.   Geride kalan haftada Denizlispor’u konuk eden yeşil-beyazlı ekip rakibiyle golsüz berabere kalarak galibiyet ve gol hasretine devam etti.  Konyaspor  evinde oynadığı son 7 maçı kazanamadığı gibi Gençlerbirliği maçının ardından gol dahi atamadı.  İttifak Holding Konyaspor, iç sahada oynadığı 10 maçta 5 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü. İç sahada 7 maçtır kazanamayan Konyaspor 5 maçtır da rakiplerine gol atamıyor. 

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim