Yeni sezona yeni umutlar ile giren 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor ilk 5 hafta itibari ile hiç puan alamadı. sıkıntılı bir dönem geçiren yeşil-beyazlılar bir an önce bu kaostan çıkmanın hesapları yapılıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor, 5 lig ve bir de kupa maçı olmak üzere 6 maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Sezona PTT 1. Lig'e yükselme hedefiyle başlayan Konya Anadolu Selçukluspor, zor günler geçiyor. Bu sezon ligde henüz "puan" elde edemeyen yeşil-beyazlılar, bu şanssızlığı kırmanın peşinde.

Sezonun ilk maçında deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapan Konya Anadolu Selçukluspor, sahasında Tarsus İdman Yurdu'na 1-0, Yeni Malatyaspor'a 2-0, Hacettepespor'a 3-1 yenildi. Türkiye Kupası 2. tur maçında moral arayan ancak umduğunu bulamayan yeşil-beyazlılar, PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 ve son olarak ligde deplasmanda Fethiyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Bu periyotta 6 maçta hiç puan alamayan ve 18. sırada yer alan Konya Anadolu Selçukluspor, Türkiye Kupası'ndan da elendi.

 "KÖTÜ BİR SEZON GEÇİRİYORUZ"

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada, zor günler geçirdiklerini söyledi. Hiç maç kazanamadıklarını anımsatan Günbaş, biran önce çıkış yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Kupa maçıyla birlikte 6 maç kaybettiklerini vurgulayan Günbaş, şöyle devam etti: "Oyuncularımızın üzerindeki stres devam ediyor. Kazanmamız gereken maçları da kaybettik. Hakem hataları da oldu. Çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Biran önce toparlanmamız lazım. Keşke ligde bu durumda olmasak. Ancak yapılabilecek bir şey yok. Toparlanmak adına ne gerekiyorsa yapacağız. Önemli olan takımımızın başarısı. Alt sıralardan kurtulmak adına ne gerekiyorsa yapacağız."

 "GELECEK ADINA İYİMSER DEĞİLİM"

Günbaş, mali açıdan duruma bakıldığında geçmiş yıllara göre gelirlerinin azaldığını ifade etti.

Kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini aktaran Günbaş, "Gelecek adına çok iyimser değilim. Mali açıdan çok zor durumdayız. Bizim en çok sıkıntı çektiğimiz konu maddi konular. Beklentilerimizin çok altındayız. Şehir bize destek vermiyor. Anadolu Selçukluspor kimsenin sırtında yük değil. Kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ancak şehrimizin bize destek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

AA

Editör: TE Bilişim