TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor ligin 9. Haftasında dün Manisa Büyükşehir Belediyespor’u evinde ağırladı. Yeşil beyazlılar Ege temsilcisi karşısında ağır bir yenilgi aldı. karşılaşmayı 4-0 kaybeden Yavru Kartal için tehlike çanları çalmaya başladı. 

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçilmek üzereyken son dakikalarda Erhan’ın attığı gol ile Manisa BBSK 1-0 öne geçti. İkinci yarıda beraberliği sağlamak için çabalayan Anadolu Selçukspor 60. Dakikada Umut’un penaltıdan attığı gol ile ümitlerini kaybetti. Recep Metin’in gördüğü kırmızı kartın ardından maç tamamen koptu. Alper ve Tayyip ile birer gol daha bulan Manisa temsilcisi 4-0’lık farklı galibiyet ile 3 puanın sahibi oldu. 7 puanda kalan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor ise düşme tehlikesini şimdiden hissetmeye başladı. 

GEÇEN SEZONU ARATIYOR

Geçen sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan, genç kadrosuna rağmen play-off’u zorlayan Anadolu Selçukspor, önemli oyuncuları da Konyaspor’a kazandırmıştı. Bu sezona teknik direktör değişiklikleri ile başlayan yeşil beyazlılar, istediği kadroyu kuramadı ve sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk 3 maçından beraberlikle ayrılan Yavru Kartal tek galibiyetini 5. Haftada Zonguldak Kömürspor karşısında aldı. 4 beraberlik 4 mağlubiyet ve 1 galibiyetlik performans ortaya koyan Anadolu için tehlike çanları şimdiden çalmaya başladı.

SPOR SERVİSİ

Stadyum: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz

Hakemler Murat Özcan, Hamdi Tontu, Hidayet Zeybek

Konya Anadolu Selçukspor: Hüseyin Koç, Maksut Taşkıran, Süleyman Türkeş (39’ Alpay Cin) , Recep Metin, Ayberk Altan, Sinan Özkara, Sertan Yiğenoğlu, Burak Saban (57’  Çağatay Kader) , Emre Torun, Sancar Yıldırım, Emrecan Atila (73’ Kürşat Alpaslan Çil) 

Manisa Büyükşehir Belediye Spor: Ersel Çetinkaya,  Abdurrahman Emir Alagöz, Onur Kolay, Alper Akçam, Umut Kaya (87’ Çağrı) , Erman Bulucu, Furkan Bayraktar, Mehmet Yılmaz, Erhan Kara, Zafer Şensoy( 70 ‘ Fatih Gül), Yaser Hacımustafaoğlu (45’ Tayyip Kanarya)

Sarı kartlar: 25’ Zafer Şensoy, 53’ Onur Kolay, 90’ Abdurrahman Demir Alagöz (Manisa Büyükşehir Belediye Spor) 20’ Sertan Yiğenoğlu, 60’ Ayberk Altan, 66’ Emre Torun, 69’Sancar Yıldırım (Konya Anadolu Selçukspor’umuz)

Kırmızı kart: 77’ Recep Metin (Konya Anadolu Selçukspor’umuz)

Goller: 46' Erhan,  60’ Umut(P), 79’ Alper, 84’ Tayyip  (Manisa Büyükşehir Belediye Spor)

Editör: TE Bilişim