TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Son 4 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik alan Anadolu, Pazar günü evinde ağırlaşacağı Bugsaşspor’u da yenerek zorlu seriden en iyi puanla çıkmanın planlarını yapıyor. Yeşil beyazlılar Ankara ekibi Bugsaşspor’u yenerse play-off için heyecanlanacak.

SONRADAN AÇILDI

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ardı ardına aldığı mağlubiyetlerle alt sıralarda kalan Anadolu Selçukspor son 4 maçından 10 puan çıkararak büyük bir başarıya imza attı. Grubun zirve mücadelesi veren ekiplerinden Sakaryaspor’u 1-0 mağlup ederek seriye başlayan Anadolu Selçukspor, ardından Silivri deplasmanından 1-0 galibiyetli dönerek çıkışını pekiştirdi. Evinde onadığı Bandırmaspor maçından da 4-2’lik keyifli bir galibiyet elde eden yeşil beyazlılar son olarak Karşıyaka’dan 1 puan çıkarmayı başardı.

YENİ HEDEF BUGSAŞ

Çıkışını sürdürmek isteyen Anadolu Selçukspor’un yeni hedefi Bugsaşspor. Zorlu maç Pazar günü oynanacak ve Konya Atatürk Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Seriyi sürdürmek isteyen yeşil beyazlıların bu kritik maçta taraftar desteğine ihtiyacı olacak.

PLAY-OFF HEYECANI

Sezon başında yaşadığı kırılmanın ardından kısa süreli bir ligden düşme korkusu yaşayan Anadolu Selçukspor aldığı seri galibiyetlerle alt sıralardan kurtuldu. Yavru Kartallar Bugsaşspor engelini aşması durumunda kendini play-off potasından bulacak.

RAKİP ZİRVE MÜCADELESİ VERİYOR

Anadolu Selçukspor’un Pazar günü evinde ağırlayacağı Bugsaşspor zirve mücadelesi veriyor. Ligin güçlü ekiplerinden olan Ankara temsilcisi, 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 25 puan topladı. 6. Sırada kendine yer bulan Bugsaşspor Anadolu’yu yenerek zirve takibini sürdürmek isteyecek,.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim